Team
 • Lisanne van de Koevering

 • Olof van Laere

  Ik woon samen met mijn vriendin in Den Dungen en ben vader van twee studerende zoons. Ik heb met veel plezier mijn huisartsenopleiding in Utrecht gedaan. Na twee jaar als huisarts te hebben gewerkt in Utrecht, wilde ik graag terug naar mijn wortels: Brabant. Ik vind het voor onze praktijk belangrijk dat er op een laagdrempelige, vriendelijke én persoonlijke manier goede huisartsenzorg geleverd wordt. Ik hoop dat we dit ook kunnen gaan realiseren in deze praktijk.

  BIG nr. 09045762501

 • Geert Elbers

  Ik woon met mijn vrouw en twee zonen in Vught. Al heel vroeg wist ik dat ik huisarts wilde worden. En dat was een schot in de roos. Het laagdrempelige contact met mensen, het helpen en de langdurige relatie die je als huisarts hebt is heel prettig.
  Ik heb gestudeerd in Nijmegen en daar ben ik ook als opleider van huisartsen in opleiding actief.

  BIG nr. 19909194501

 • Jonna van Loon

 • Ida Smailbegovic

  Ik ben woonachtig in Eindhoven en sinds 2020 met veel plezier werkzaam als huisarts in deze regio. In mijn spreekkamer vind ik een open en veilige communicatie belangrijk en de dynamiek in het vak geeft mij veel energie. Wellicht zien we elkaar!

  BIG nr.: 39916344801

 • Marieke Baars

  Ik ben Marieke Baars, getrouwd en heb 2 kinderen. Ik ben sinds 2020 werkzaam in deze praktijk. Eerst als assistente en sinds 2022 ook als praktijkondersteuner somatiek. Voordat ik terecht kwam in de huisartsenzorg heb ik altijd als verpleegkundige in de thuiszorg gewerkt. Wat ik zo leuk vind aan het werken in de huisartsenzorg is zorg te kunnen geven op een laagdrempelige manier. Het creëren van een vertrouwensband vind ik erg belangrijk tijdens mijn werk.

 • Abha Sur

  Ik ben Abha Sur en ik werk sinds 2021 als doktersassistente binnen de praktijk. Ik houd mij daarnaast bezig met verpleegkundige werkzaamheden. Ik vind de combinatie tussen medisch-technische handelingen en administratieve taken heel leuk. Daarnaast spreekt mij het contact met patiënten erg aan.

 • Alianna Sarijoen

  Mijn naam is Alianna Sarijoen. Geen dag is hetzelfde, dat maakt het werken bij doccs uitdagend. In mijn functie als doktersassistente streef ik ernaar dat patiënten zich welkom voelen in de praktijk.

 • Annemiek Daas

  Ik ben Annemiek Daas, praktijkmanager bij doccs huisartsen. Na 19 jaar als ondernemer in de zorg te hebben gewerkt in mijn eigen podotherapiepraktijk, heb ik ervoor gekozen andere medici te gaan ondersteunen in de praktijkvoering. Als praktijkmanager ben ik dagelijks bezig met allerlei taken op de achtergrond, zodat al mijn collega’s bij doccs zich kunnen richten op de beste patiëntenzorg. Ik woon samen met mijn man en twee zonen in Liempde. Naast mijn werk word ik blij van hardlopen en een potje tennis.

 • Ellis Timmermans

  Ik ben Ellis Timmermans. Samen met mijn man woon ik aan de rand van het centrum in Breda. Wij hebben vijf kinderen: drie dochters en twee zonen.

  Mijn eerste kennismaking met de zorg was in 2009. Ik heb mogen werken in de geestelijke gezondheidszorg, revalidatiezorg, ouderenzorg, clientondersteuning en in een ziekenhuis. De huisartsenzorg is nieuw voor mij. Voor de praktijken Tilburg De Toren en Heikant ben ik werkzaam als praktijkmanager. Mijn voornaamste taak is zorgen dat al mijn collega’s in de praktijk zich zo goed mogelijk kunnen richten op de beste patiëntenzorg.