welkom bij doccs huisartsen

huisartsenpraktijk
amsterdam amstel III

Google Maps
Posbankpad 2 1105 AV, Amsterdam
Telefoon: 020 - 2184456
Team doccs amsterdam
amstel III
Rick van den Helder werkt voor doccs
Rick van den Helder,
huisarts

Ik werk nu bijna 10 jaar als arts, waarbij ik sinds begin 2022 als huisarts werk. Gezondheid betekent voor mij meer dan ‘afwezigheid van ziekte’ en gaat over hoe je je voelt in je lijf, hoe je emotioneel/psychisch in je vel zit en of het goed lukt om de rollen uit te voeren die je je hebt aangemeten. Voel je welkom met elke vraag of zorg die je hebt en ik zal met inzet, compassie en oprechtheid kijken hoe ik je kan helpen of adviseren.

Eveline Snijder werkt voor doccs
Eveline Snijder,
huisarts

Sinds 2023 ben ik werkzaam als huisarts. Wat het huisartsenvak voor mij zo boeiend maakt, is de ongekende diversiteit aan uitdagingen en situaties, zowel op medisch gebied als in het contact met patiënten. Mijn toewijding ligt in het streven naar optimale zorg voor mijn patiënten, en ik beschouw de innovatieve benadering van doccs als een waardevol middel om dit doel te bereiken.

Jacolien Zwager werkt voor doccs
Jacolien Zwager,
verpleegkundig specialist

Mijn naam is Jacolien en ik werk sinds mijn zeventiende in de zorg. Sinds 2019 ben ik afgestudeerd verpleegkundig specialist, waarbij ik zowel op medisch vlak als op verpleegkundig vlak naar patiënten kijk.

Roshnie Mithoe werkt voor doccs
Roshnie Mithoe,
doktersassistent

Ik ben Roshnie Mithoe en ik werk bij doccs als doktersassistent in Amsterdam. Doordat patiënten hun medische vragen, herhaalrecepten en afspraken via de app kunnen beheren, kunnen wij hen snel en goed helpen. Daarom werk ik graag bij doccs.

Veronica Kroon werkt voor doccs
Veronica Kroon,
poh-ggz

Mijn naam is Veronica Kroon en werk als POH-GGZ op locatie Amstel III. Wat mij heeft aangetrokken om bij doccs te werken is een leuk team aan collega’s te hebben en de laagdrempelige manier van werken in contact met de patiënten.

Jasmine Meechan werkt voor doccs
Jasmine Meechan,
front office

Ik ben Jasmine Meechan en ben sinds september 2021 werkzaam bij doccs als medewerker administratie en patiënten service op onze locaties in Amsterdam. Doccs is een leuk, jong en moderne praktijk, waar je snel en makkelijk in contact kunt komen met de patiënten door het gebruik van de app.

Alice van Wilgenburgh werkt voor doccs
Alice van Wilgenburgh,
front office

Mijn naam is Alice van Wilgenburgh. Ik werk sinds 2022 drie dagen bij doccs in Amsterdam, als medewerker administratie en patiënten service in de front office. Binnen mijn functie is geen dag hetzelfde en dat maakt het heel leuk.

Sanne Quarles van Ufford werkt voor doccs
Sanne Quarles van Ufford,
praktijkmanager

Ik ben Sanne Quarles van Ufford en werk sinds de start van doccs als manager over de verschillende locaties die we nu hebben. Ik richt mij daarin vooral op IT-zaken, de ontwikkeling van de app, personeelszaken, werkprocessen en inrichting van de praktijken.

Waarom doccs een goede keuze is

 • direct contact met uw doccs huisarts

  Bij doccs heeft u uw eigen huisarts. Via de app kunt u chatten met uw dokter, afspraken inplannen, uw klachten doorgeven en herhaalrecepten aanvragen.

 • altijd binnen 24 uur een afspraak in de praktijk, telefonisch of online

  Voor afspraken kunt u altijd binnen 24 uur terecht. Natuurlijk in de praktijk maar ook online of telefonisch. U kiest wat u wilt en wat u het beste uitkomt.

 • chatten met de dokter

  U kunt op elk moment een chat starten met de praktijk. De dokter of de assistent reageert tijdens openingstijden op uw bericht.

Dit zeggen doccs gebruikers

"Supergoed dat ze de app met de praktijk combineren. Een huisarts met iets extra's."

Veelgestelde vragen

 • Heb ik bij doccs een eigen huisarts?

  Ja. elke doccs praktijk werkt met een vast team. Wanneer u een afspraak maakt, kiest u uw eigen doccs huisarts.

 • Wat kost doccs?

  In Nederland kunnen huisartsen alleen direct declareren bij Nederlandse zorgverzekeraars. Bent u helemaal niet verzekerd of heeft u een internationale zorgverzekering? Dan betaalt u bij ons voor uw consult en kunt u het zelf indienen bij uw verzekeraar. U krijgt van ons na betaling een factuur die u kunt gebruiken voor uw declaratie.

  Ook voor contact via de doccs app sturen wij u een factuur. U kunt de betaling dan online regelen, of de factuur voldoen wanneer u binnen korte tijd daarna in de praktijk bent.

  Heeft u wel een Nederlandse zorgverzekering? Dan wordt de zorg door een huisarts betaald door uw zorgverzekeraar, inclusief de dienstverlening van doccs en het gebruik van de doccs app. Afhankelijk van uw zorgvraag, kunnen er wel kosten van uw eigen risico afgaan. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar uw verzekeraar.

 • Welke vragen kan ik stellen via de app?

  doccs is er voor al uw zorgvragen. De doccs app is niet bedoeld voor levensbedreigende situaties of spoedgevallen. Bij levensbedreigende situaties belt u altijd 112.

 • Is de doccs app goed beveiligd?

  Jazeker. Gebruikt u de app, kies dan een 5-cijferige persoonlijke pincode. Die voert u elke keer in als u de app opent, zodat alleen u bij uw gegevens kunt. De chat is beveligd met end-to-end encryptie. Chats worden versleuteld verzonden. Natuurlijk voldoet de doccs app aan alle Nederlandse en Europese eisen die de wet stelt aan het beschermen van persoonsgegevens.

De doccs app

Een zorgvraag stellen

Via de doccs app kunt u uw zorgvragen stellen aan de hand van een korte vragenlijst. Uw huisarts kan uw vragen beantwoorden via de chat of zich optimaal voorbereiden voor een afspraak.

Via de doccs app kunt u uw zorgvragen stellen aan de hand van een korte vragenlijst. Uw huisarts kan uw vragen beantwoorden via de chat of zich optimaal voorbereiden voor een afspraak.

De doccs app

Chatten met de praktijk

Met de chat functie kunt u chatten met de praktijk om snel uw vragen beantwoord te krijgen.

Met de chat functie kunt u chatten met de praktijk om snel uw vragen beantwoord te krijgen.

De doccs app

Afspraak maken

Afspraken maken in de praktijk of voor een video consult doet u via de app.

Afspraken maken in de praktijk of voor een video consult doet u via de app.

De doccs app

Herhaalmedicatie aanvragen

Ook uw medicijnen kunt u aanvragen via de app

Ook uw medicijnen kunt u aanvragen via de app