Welkom bij doccs huisartsen

doccs huisartsenpraktijken

Werken bij doccs

 • doccs huisartsen zoekt versterking

  Voor onze praktijken in Amsterdam en Utrecht zoeken wij in verband met de snelle groei van de praktijken een vaste huisarts (waarnemer of loondienst) voor 2-4 dagen per week. Er is per direct ruimte voor een huisarts. In verband met de groei van de organisatie komen we ook graag in gesprek met huisartsen die mogelijk later geïnteresseerd zijn. Hierbij kijken we ook naar andere regio’s.

  Bekijk de volledige vacature hier

Group 39

doccs huisartsen | ontzorgd dokteren

1 Bij doccs staat goed werkgeverschap centraal; patiënt- en huisartstevredenheid zijn leidend: betere service en productiviteitsverbeteringen een gevolg.

2 Juiste persoon voor de juiste taak door een professioneel team van artsen, bedrijfskundigen en assistenten; hierdoor sta je samen sterk; focus op “first time right” en de wens om continu te verbeteren.

3 Software in eigen beheer en dus zelf aan te passen; nieuwe ideeën voeren we vlot door.

Fill 40

doccs | de huisarts die u ook kunt appen

1 Digitaal is ook persoonlijk

 • 1. Bij doccs is er een combinatie van reguliere consulten, visites, chat, tele- en videoconsulten;
 • 2. Zo wordt via meerdere kanalen een vaste band opgebouwd met patiënten;
 • 3. De patiënt kiest het kanaal en de huisarts stuurt bij waar nodig.

2 Meer tijd voor patiënten Niet meer dan 3 consulten per uur zorgt voor voldoende tijd per patiënt en een gevarieerde werkdag door het afhandelen van asynchrone taken tussen de consulten door.

3 Iedereen is welkom bij doccs Een deel van onze populatie kiest voor de klassieke contactmethoden. Dit is uiteraard ook mogelijk.

Group 30

de huisarts kiest de arbeidsrelatie met doccs

1 Huisartsen bij doccs zijn zelfstandige professionals die in teamverband willen en kunnen werken.

2 Voor de formele arbeidsrelatie zijn verschillende vormen mogelijk. We streven daarbij naar een langdurige samenwerking, zoals wij ook aan onze patiënten beloven. Als ondernemer in loondienst wordt de huisarts ruim boven CAO betaald en kan deze mede-eigenaar van doccs worden.  

3 Flexibel rooster en deels plaats ongebonden werken.team doccs
Stijn de Ruijter werkt voor doccs
Stijn de Ruijter,
huisarts

Huisarts sinds 2010 en opgeleid aan de Universiteit Utrecht. Persoonlijke aandacht voor de patiënt staat voor mij altijd op nummer één. Daarom kies ik voor doccs. Door innovatief te werken krijg ik meer tijd en aandacht voor u.

Naomi Cheuk Alam werkt voor doccs
Naomi Cheuk Alam,
huisarts

Ik ben Naomi Cheuk Alam. Sinds 2019 ben ik werkzaam als huisarts, het mooiste vak wat er bestaat! Het leukste aan het vak vind ik het contact met de patiënten, iets wat met digitalisering en nieuwe ideeën alleen maar verbeterd kan worden. 

Joris van der Togt werkt voor doccs
Joris van der Togt,
huisarts

Na mijn opleiding in Maastricht en Amsterdam sinds 2017 werkzaam als huisarts. Innovaties en het persoonlijk contact met de patiënt moeten naar mijn overtuiging hand in hand gaan. Dat is mede de reden geweest om als huisarts te gaan werken bij doccs.

Vincent van Vugt werkt voor doccs
Vincent van Vugt,
huisarts

Mijn naam is Vincent van Vugt. Ik ben blij te mogen werken als huisarts in Nieuw-West, de mooie wijk waar ik zeven jaar heb gewoond. Als huisarts lever ik persoonlijke zorg, met aandacht voor uw specifieke wensen en omstandigheden. Ik handel daarbij volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.

Maike Olsman werkt voor doccs
Maike Olsman,
huisarts

Na enkele jaren ervaring op te hebben gedaan in onder andere het ziekenhuis, werk ik nu met veel plezier als waarnemend huisarts. Ik vind het belangrijk om zorg op maat te leveren waarin u zich op uw gemak en gehoord voelt. De manier van werken bij doccs creëert laagdrempelig contact en voldoende tijd voor u.

Sanne Klinkhamer werkt voor doccs
Sanne Klinkhamer,
huisarts

Mijn naam is Sanne Klinkhamer. Samen met mijn man en drie kinderen woon ik in Utrecht. Na de huisartsenopleiding in Utrecht heb ik ook de kaderopleiding urogynaecologie afgerond. Inmiddels werk ik nu al weer bijna tien jaar met veel plezier als huisarts.

Rick van den Helder werkt voor doccs
Rick van den Helder,
huisarts

Ik werk nu bijna 10 jaar als arts, waarbij ik sinds begin 2022 als huisarts werk. Gezondheid betekent voor mij meer dan ‘afwezigheid van ziekte’ en gaat over hoe je je voelt in je lijf, hoe je emotioneel/psychisch in je vel zit en of het goed lukt om de rollen uit te voeren die je je hebt aangemeten. Voel je welkom met elke vraag of zorg die je hebt en ik zal met inzet, compassie en oprechtheid kijken hoe ik je kan helpen of adviseren.

Karin Kluijtmans werkt voor doccs
Karin Kluijtmans,
huisarts

Geert Elbers werkt voor doccs
Geert Elbers,
huisarts

Ik woon in Vught. Al heel vroeg wist ik dat ik huisarts wilde worden. Het laagdrempelige contact met mensen, het helpen en de langdurige relatie die je als huisarts hebt is heel prettig. In mijn studiestad Nijmegen ben ik ook als opleider van huisartsen in opleiding actief.

Olof van Laere werkt voor doccs
Olof van Laere,
huisarts

Ik ben woonachtig in Den Dungen. Na twee jaar als huisarts te hebben gewerkt in Utrecht, wilde ik graag terug naar mijn wortels: Brabant. Belangrijk vind ik dat op een laagdrempelige, vriendelijke én persoonlijke manier goede huisartsenzorg geleverd wordt.

Bas Rietveld werkt voor doccs
Bas Rietveld,
huisarts

Het mooie van het huisartsenvak vind ik dat geen enkele dag hetzelfde is en dat je een steun kan zijn voor mensen. Ik denk dat de digitalisering van doccs erin bij kan dragen dat ik meer mensen goed kan helpen, zonder dat het persoonlijk contact daarbij verloren gaat.  

Lisanne van de Koevering werkt voor doccs
Lisanne van de Koevering,
huisarts


De doccs app

Een zorgvraag stellen

Via de doccs app kunt u uw zorgvragen stellen aan de hand van een korte vragenlijst. Uw huisarts kan uw vragen beantwoorden via de chat of zich optimaal voorbereiden voor een afspraak.

Via de doccs app kunt u uw zorgvragen stellen aan de hand van een korte vragenlijst. Uw huisarts kan uw vragen beantwoorden via de chat of zich optimaal voorbereiden voor een afspraak.

De doccs app

Chatten met de praktijk

Met de chat functie kunt u chatten met de praktijk om snel uw vragen beantwoord te krijgen.

Met de chat functie kunt u chatten met de praktijk om snel uw vragen beantwoord te krijgen.

De doccs app

Afspraak maken

Afspraken maken in de praktijk of voor een video consult doet u via de app.

Afspraken maken in de praktijk of voor een video consult doet u via de app.

De doccs app

Herhaalmedicatie aanvragen

Ook uw medicijnen kunt u aanvragen via de app

Ook uw medicijnen kunt u aanvragen via de app

Veelgestelde vragen

 • Heb ik bij doccs een eigen huisarts?

  Ja, iedere doccs praktijk werkt met een vast team. Wanneer u een afspraak maakt, kiest u uw eigen doccs huisarts

 • Welke vragen kan ik stellen via de app?

  doccs is er voor al uw (zorg)vragen. Wilt u een afspraak maken voor of advies over een zorgvraag, of heeft u administratieve vragen/wijzigingen? Dan kan dat allemaal via de app. De doccs app is niet bedoeld voor levensbedreigende situaties of spoedgevallen. Bij levensbedreigende situaties belt u 112. In spoedgevallen belt u de doccs huisarts of de huisartsenpost.

 • Wat kost doccs?

  In Nederland kunnen huisartsen alleen direct declareren bij Nederlandse zorgverzekeraars. Bent u helemaal niet verzekerd of heeft u een internationale zorgverzekering? Dan betaalt u bij ons voor uw consult en kunt u het zelf indienen bij uw verzekeraar. U krijgt van ons na betaling een factuur die u kunt gebruiken voor uw declaratie.

  Ook voor contact via de doccs app sturen wij u een factuur. U kunt de betaling dan online regelen, of de factuur voldoen wanneer u binnen korte tijd daarna in de praktijk bent.

  Heeft u wel een Nederlandse zorgverzekering? Dan wordt de zorg door een huisarts betaald door uw zorgverzekeraar, inclusief de dienstverlening van doccs en het gebruik van de doccs app. Afhankelijk van uw zorgvraag, kunnen er wel kosten van uw eigen risico afgaan. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar uw verzekeraar.

 • Is doccs goed beveiligd?

  Jazeker. De doccs app voldoet aan alle Nederlandse en Europese eisen die de wet stelt aan het beschermen van persoonsgegevens. U gebruikt een 5-cijferige persoonlijke pincode om in te loggen in de app. Die voert u elke keer in als u de app opent, zodat alleen u bij uw gegevens kun. De chat is beveiligd met end-to-end encryptie. Dat betekent dat chats versleuteld worden verzonden.

 • Wie zijn de mensen achter doccs?

  doccs is een initiatief van Jan de Bruijn, Stijn de Ruijter en Merijn Stouten. In eerdere rollen in de afgelopen 15 jaar als, marketeer bij een zorgverzekeraar, als huisarts en strategieconsultant in de zorg hebben Jan, Stijn en Merijn gezien dat er heel veel goed gaat in de zorg in Nederland maar dat er ook dingen slimmer en anders kunnen. Om dit te realiseren richtten zij doccs op. doccs b.v. is ingeschreven bij de KvK te Utrecht onder nummer KVK76359808.

Contact

Algemeen e-mail adres

Heeft u een algemene vraag over doccs of wilt u meer informatie? Dan kunt u ons mailen op info@doccs.nl.

Contactinformatie van uw doccs praktijk
Levensbedreigend? Bel dan altijd 112
Voor contact met uw doccs huisarts bezoekt u de contact pagina van uw praktijk.

huisartsenpraktijk Veilinghaven
huisartsenpraktijk Slotervaart
huisartsenpraktijk Amstel III
huisartsenpraktijk de Toren
huisartsenpraktijk Heikant
huisartsenpraktijk Airborne