Welkom bij doccs huisartsen

doccs huisartsenpraktijken

Group 39

doccs huisartsen | ontzorgd dokteren

1 Bij doccs staat goed werkgeverschap centraal; patiënt- en huisartstevredenheid zijn leidend: betere service en productiviteitsverbeteringen een gevolg.

2 Juiste persoon voor de juiste taak door een professioneel team van artsen, bedrijfskundigen en assistenten; hierdoor sta je samen sterk; focus op “first time right” en de wens om continu te verbeteren.

3 Software in eigen beheer en dus zelf aan te passen; nieuwe ideeën voeren we vlot door.

Fill 40

doccs | de huisarts die u ook kunt appen

1 Digitaal is ook persoonlijk

 • 1. Bij doccs is er een combinatie van reguliere consulten, visites, chat, tele- en videoconsulten;
 • 2. Zo wordt via meerdere kanalen een vaste band opgebouwd met patiënten;
 • 3. De patiënt kiest het kanaal en de huisarts stuurt bij waar nodig.

2 Meer tijd voor patiënten Niet meer dan 3 consulten per uur zorgt voor voldoende tijd per patiënt en een gevarieerde werkdag door het afhandelen van asynchrone taken tussen de consulten door.

3 Iedereen is welkom bij doccs Een deel van onze populatie kiest voor de klassieke contactmethoden. Dit is uiteraard ook mogelijk.

Group 30

de huisarts kiest de arbeidsrelatie met doccs

1 Huisartsen bij doccs zijn zelfstandige professionals die in teamverband willen en kunnen werken.

2 Voor de formele arbeidsrelatie zijn verschillende vormen mogelijk. We streven daarbij naar een langdurige samenwerking, zoals wij ook aan onze patiënten beloven. Als ondernemer in loondienst wordt de huisarts ruim boven CAO betaald en kan deze mede-eigenaar van doccs worden.  

3 Flexibel rooster en deels plaats ongebonden werken.

Werken bij doccs

 • doccs huisartsen zoekt versterking

  Voor onze praktijken in Amsterdam en Utrecht zoeken wij in verband met de snelle groei van de praktijken een vaste huisarts (waarnemer of loondienst) voor 2-4 dagen per week. Er is per direct ruimte voor een huisarts. In verband met de groei van de organisatie komen we ook graag in gesprek met huisartsen die mogelijk later geïnteresseerd zijn. Hierbij kijken we ook naar andere regio’s.

  Bekijk de volledige vacature hier


team doccs
Stijn de Ruijter werkt voor doccs
Stijn de Ruijter,
huisarts

Huisarts sinds 2010 en opgeleid aan de Universiteit Utrecht. Persoonlijke aandacht voor de patiënt staat voor mij altijd op nummer één. Daarom kies ik voor doccs. Door innovatief te werken krijg ik meer tijd en aandacht voor u.

Naomi Cheuk Alam werkt voor doccs
Naomi Cheuk Alam,
huisarts

Ik ben Naomi Cheuk Alam. Sinds 2019 ben ik werkzaam als huisarts, het mooiste vak wat er bestaat! Het leukste aan het vak vind ik het contact met de patiënten, iets wat met digitalisering en nieuwe ideeën alleen maar verbeterd kan worden. 

Joris van der Togt werkt voor doccs
Joris van der Togt,
huisarts

Na mijn opleiding in Maastricht en Amsterdam sinds 2017 werkzaam als huisarts. Innovaties en het persoonlijk contact met de patiënt moeten naar mijn overtuiging hand in hand gaan. Dat is mede de reden geweest om als huisarts te gaan werken bij doccs.

Vincent van Vugt werkt voor doccs
Vincent van Vugt,
huisarts

Mijn naam is Vincent van Vugt. Ik ben blij te mogen werken als huisarts in Nieuw-West, de mooie wijk waar ik zeven jaar heb gewoond. Als huisarts lever ik persoonlijke zorg, met aandacht voor uw specifieke wensen en omstandigheden. Ik handel daarbij volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.

Michel de Wit werkt voor doccs
Michel de Wit,
huisarts

Mijn naam is Michel de Wit en ik woon samen met mijn partner in Utrecht. Na enkele jaren in het ziekenhuis te hebben gewerkt op de afdelingen cardiologie en klinische geriatrie heb ik uiteindelijk de keuze gemaakt voor het huisartsenvak. doccs zorgt er door haar vernieuwende manier van werken voor dat u snel geholpen bent wanneer het kan en er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht voor u wanneer dat nodig is.

Sanne Klinkhamer werkt voor doccs
Sanne Klinkhamer,
huisarts

Mijn naam is Sanne Klinkhamer. Samen met mijn man en drie kinderen woon ik in Utrecht. Na de huisartsenopleiding in Utrecht heb ik ook de kaderopleiding urogynaecologie afgerond. Inmiddels werk ik nu al weer bijna tien jaar met veel plezier als huisarts.

Maike Olsman werkt voor doccs
Maike Olsman,
huisarts

Na enkele jaren ervaring op te hebben gedaan in onder andere het ziekenhuis, werk ik nu met veel plezier als waarnemend huisarts. Ik vind het belangrijk om zorg op maat te leveren waarin u zich op uw gemak en gehoord voelt. De manier van werken bij doccs creëert laagdrempelig contact en voldoende tijd voor u.

Chantalle Burgers werkt voor doccs
Chantalle Burgers,
Huisarts

Als huisarts vind ik het belangrijk bij te dragen aan het optimale welzijn van de ander. Binnen doccs verzorg ik gewone huisartsenspreekuren en speciale leefstijlspreekuren.


De doccs app

Een zorgvraag stellen

Via de doccs app kunt u uw zorgvragen stellen aan de hand van een korte vragenlijst. Uw huisarts kan uw vragen beantwoorden via de chat of zich optimaal voorbereiden voor een afspraak.

Via de doccs app kunt u uw zorgvragen stellen aan de hand van een korte vragenlijst. Uw huisarts kan uw vragen beantwoorden via de chat of zich optimaal voorbereiden voor een afspraak.

De doccs app

Chatten met de praktijk

Met de chat functie kunt u chatten met de praktijk om snel uw vragen beantwoord te krijgen.

Met de chat functie kunt u chatten met de praktijk om snel uw vragen beantwoord te krijgen.

De doccs app

Afspraak maken

Afspraken maken in de praktijk of voor een video consult doet u via de app.

Afspraken maken in de praktijk of voor een video consult doet u via de app.

De doccs app

Herhaalmedicatie aanvragen

Ook uw medicijnen kunt u aanvragen via de app

Ook uw medicijnen kunt u aanvragen via de app

Veelgestelde vragen

 • Heb ik bij doccs een eigen huisarts?

  Ja, iedere doccs praktijk werkt met een vast team. Wanneer u een afspraak maakt, kiest u uw eigen doccs huisarts

 • Welke vragen kan ik stellen via de app?

  doccs is er voor al uw (zorg)vragen. Wilt u een afspraak maken voor of advies over een zorgvraag, of heeft u administratieve vragen/wijzigingen? Dan kan dat allemaal via de app. De doccs app is niet bedoeld voor levensbedreigende situaties of spoedgevallen. Bij levensbedreigende situaties belt u 112. In spoedgevallen belt u de doccs huisarts of de huisartsenpost.

 • Wat kost doccs?

  Huisartsenzorg wordt in Nederland betaald door uw zorgverzekeraar. Inclusief de dienstverlening van doccs en het gebruik van de doccs app. doccs kost u dus niets extra’s.

 • Is doccs goed beveiligd?

  Jazeker. De doccs app voldoet aan alle Nederlandse en Europese eisen die de wet stelt aan het beschermen van persoonsgegevens. U gebruikt een 5-cijferige persoonlijke pincode om in te loggen in de app. Die voert u elke keer in als u de app opent, zodat alleen u bij uw gegevens kun. De chat is beveiligd met end-to-end encryptie. Dat betekent dat chats versleuteld worden verzonden.

 • Wie zijn de mensen achter doccs?

  doccs is een initiatief van Jan de Bruijn, Stijn de Ruijter en Merijn Stouten. In eerdere rollen in de afgelopen 15 jaar als, marketeer bij een zorgverzekeraar, als huisarts en strategieconsultant in de zorg hebben Jan, Stijn en Merijn gezien dat er heel veel goed gaat in de zorg in Nederland maar dat er ook dingen slimmer en anders kunnen. Om dit te realiseren richtten zij doccs op. doccs b.v. is ingeschreven bij de KvK te Utrecht onder nummer KVK76359808.

Contact

Algemeen e-mail adres

Heeft u een algemene vraag over doccs of wilt u meer informatie? Dan kunt u ons mailen op info@doccs.nl.

Contactinformatie van uw doccs praktijk
Levensbedreigend? Bel dan altijd 112
Voor contact met uw doccs huisarts bezoekt u de contact pagina van uw praktijk.

huisartsenpraktijk Veilinghaven
huisartsenpraktijk Slotervaart
huisartsenpraktijk Amstel III