Welkom bij doccs huisartsen

doccs huisartsenpraktijken

Bij doccs willen we samen de zorg nog beter maken. Huisartsen zijn mede eigenaar van doccs.
Op dit moment zijn er 3 doccs huisartsenpraktijken.

Group 39

doccs huisartsen | ontzorgd dokteren

1 Bij doccs staat goed werkgeverschap centraal; patiënt- en huisartstevredenheid zijn leidend: betere service en productiviteitsverbeteringen een gevolg.

2 Juiste persoon voor de juiste taak door een professioneel team van artsen, bedrijfskundigen en assistenten; hierdoor sta je samen sterk; focus op “first time right” en de wens om continu te verbeteren.

3 Software in eigen beheer en dus zelf aan te passen; nieuwe ideeën voeren we vlot door.

Fill 40

doccs | de huisarts die u ook kunt appen

1 Digitaal is ook persoonlijk

 • 1. Bij doccs is er een combinatie van reguliere consulten, visites, chat, tele- en videoconsulten;
 • 2. Zo wordt via meerdere kanalen een vaste band opgebouwd met patiënten;
 • 3. De patiënt kiest het kanaal en de huisarts stuurt bij waar nodig.

2 Meer tijd voor patiënten Niet meer dan 3 consulten per uur zorgt voor voldoende tijd per patiënt en een gevarieerde werkdag door het afhandelen van asynchrone taken tussen de consulten door.

3 Iedereen is welkom bij doccs Een deel van onze populatie kiest voor de klassieke contactmethoden. Dit is uiteraard ook mogelijk.

Group 30

de huisarts kiest de arbeidsrelatie met doccs

1 Huisartsen bij doccs zijn zelfstandige professionals die in teamverband willen en kunnen werken.

2 Voor de formele arbeidsrelatie zijn verschillende vormen mogelijk. We streven daarbij naar een langdurige samenwerking, zoals wij ook aan onze patiënten beloven. Als ondernemer in loondienst wordt de huisarts ruim boven CAO betaald en kan deze mede-eigenaar van doccs worden.  

3 Flexibel rooster en deels plaats ongebonden werken.

Werken bij doccs

 • doccs huisartsen zoekt versterking

  Voor onze praktijken in Amsterdam en Utrecht zoeken wij in verband met de snelle groei van de praktijken een vaste huisarts (waarnemer of loondienst) voor 2-4 dagen per week. Er is per direct ruimte voor een huisarts. In verband met de groei van de organisatie komen we ook graag in gesprek met huisartsen die mogelijk later geïnteresseerd zijn. Hierbij kijken we ook naar andere regio’s.

  Bekijk de volledige vacature hier


team doccs
Stijn de Ruijter werkt voor doccs
Stijn de Ruijter,
huisarts

Huisarts sinds 2010 en opgeleid aan de Universiteit Utrecht. Persoonlijke aandacht voor de patiënt staat voor mij altijd op nummer één. Daarom kies ik voor doccs. Door innovatief te werken krijg ik meer tijd en aandacht voor u.

Naomi Cheuk Alam werkt voor doccs
Naomi Cheuk Alam,
huisarts

Ik ben Naomi Cheuk Alam. Sinds 2019 ben ik werkzaam als huisarts, het mooiste vak wat er bestaat! Het leukste aan het vak vind ik het contact met de patiënten, iets wat met digitalisering en nieuwe ideeën alleen maar verbeterd kan worden. 

Joris van der Togt werkt voor doccs
Joris van der Togt,
huisarts

Na mijn opleiding in Maastricht en Amsterdam sinds 2017 werkzaam als huisarts. Innovaties en het persoonlijk contact met de patiënt moeten naar mijn overtuiging hand in hand gaan. Dat is mede de reden geweest om als huisarts te gaan werken bij doccs.

Jurgen van Lenthe werkt voor doccs
Jurgen van Lenthe,
huisarts

Mijn naam is Jurgen van Lenthe. Ik ben ondernemend, pragmatisch en hou van humor. De reden dat ik bij doccs werk is omdat ik enthousiast ben over het gemak waarmee er direct contact is tussen patiënt en huisarts.

Vincent van Vugt werkt voor doccs
Vincent van Vugt,
huisarts

Mijn naam is Vincent van Vugt. Ik ben blij te mogen werken als huisarts in Nieuw-West, de mooie wijk waar ik zeven jaar heb gewoond. Als huisarts lever ik persoonlijke zorg, met aandacht voor uw specifieke wensen en omstandigheden. Ik handel daarbij volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.

Michel de Wit werkt voor doccs
Michel de Wit,
huisarts

Mijn naam is Michel de Wit en ik woon samen met mijn partner in Utrecht. Na enkele jaren in het ziekenhuis te hebben gewerkt op de afdelingen cardiologie en klinische geriatrie heb ik uiteindelijk de keuze gemaakt voor het huisartsenvak. doccs zorgt er door haar vernieuwende manier van werken voor dat u snel geholpen bent wanneer het kan en er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht voor u wanneer dat nodig is.

Sanne Klinkhamer werkt voor doccs
Sanne Klinkhamer,
huisarts

Mijn naam is Sanne Klinkhamer. Samen met mijn man en drie kinderen woon ik in Utrecht. Na de huisartsenopleiding in Utrecht heb ik ook de kaderopleiding urogynaecologie afgerond. Inmiddels werk ik nu al weer bijna tien jaar met veel plezier als huisarts.

Maike Olsman werkt voor doccs
Maike Olsman,
huisarts

Na enkele jaren ervaring op te hebben gedaan in onder andere het ziekenhuis, werk ik nu met veel plezier als huisarts. Ik vind het belangrijk om zorg op maat te leveren waarin u zich op uw gemak en gehoord voelt. De manier van werken bij doccs creëert laagdrempelig contact en voldoende tijd voor u.


De doccs app

Een zorgvraag stellen

Via de doccs app kunt u uw zorgvragen stellen aan de hand van een korte vragenlijst. Uw huisarts kan uw vragen beantwoorden via de chat of zich optimaal voorbereiden voor een afspraak.

Via de doccs app kunt u uw zorgvragen stellen aan de hand van een korte vragenlijst. Uw huisarts kan uw vragen beantwoorden via de chat of zich optimaal voorbereiden voor een afspraak.

De doccs app

Chatten met de praktijk

Met de chat functie kunt u chatten met de praktijk om snel uw vragen beantwoord te krijgen.

Met de chat functie kunt u chatten met de praktijk om snel uw vragen beantwoord te krijgen.

De doccs app

Afspraak maken

Afspraken maken in de praktijk of voor een video consult doet u via de app.

Afspraken maken in de praktijk of voor een video consult doet u via de app.

De doccs app

Herhaalmedicatie aanvragen

Ook uw medicijnen kunt u aanvragen via de app

Ook uw medicijnen kunt u aanvragen via de app

Ik zit sinds kort bij deze huisartsenpraktijk. Het werkt fijn met de app, en er is vaak snel reactie. Wel heb ik al 2x bij de apotheek gestaan, dat ze het verkeerde recept hadden doorgegeven. Ook heb ik telkens contact met een andere huisarts, terwijl het wel fijn als je elke keer dezelfde huisarts krijgt.
Janna H.
Janna H.
08:39 23 Sep 22
Met hoge verwachtingen aangemeld bij deze ‘huisartsen’, spijt van mijn leven! Dit zijn geen huisartsen, maar zeurpieten die alles beter weten en je niet eens gedegen bloedonderzoek kan aanvragen, want blijkbaar kost het hun geld of zien ze het nut er niet van in. Totaal geen begrip/medewerking. Beste mensen, zoek aub een goede huisarts, het is een investering in je eigen gezondheid tot slot!
IQM 2.
IQM 2.
12:45 22 Sep 22
Excellent quality service provided by GPs and support team! Quick response, easy-to-use app for appointments and consultations. Thank you!
Ryan L.
Ryan L.
11:24 19 Aug 22
Een erg eigentijdse praktijk, fijn dat ik direct kan chatten met 1 van de artsen. Ze reageerden snel op mijn vraag, stelden zich erg hulpvaardig op en handelden erg to the point.
Sander O.
Sander O.
18:21 01 Aug 22
Super efficient and helpful people. Definitely the best huisarts I've had in the last 11 years.
Isihan P.
Isihan P.
17:39 26 Jul 22
Ben overgestapt van mijn oude huisarts na heel veel frustratie. Ik heb alleen maar positieve ervaringen gehad met de huisartsen van deze praktijk. Ze nemen de tijd voor je! Je kunt vooraf je klachten uitleggen, zodat je het tijdens de afspraak niet nog een keer hoeft uit te leggen. Ze komen met oplossen samen met de patiënt en nemen je serieus.
Melisje
Melisje
09:40 22 Jul 22
Moest erg lang wachten op het bloedprikken bij Saltro (naast de praktijk). Omdat ik geen gehoor kreeg van Saltro, heeft de praktijkmedewerkster mij erg vriendelijk geholpen.
Eveline van 't S.
Eveline van 't S.
10:50 15 Jul 22
Een huisarts die je kunt appen! Hier wacht ik al mijn hele leven op. Contact gaat zeer gemakkelijk en afspraak maken (als het nodig is) gaat ook snel. Niets te klagen.
Jeroen van der Z.
Jeroen van der Z.
21:11 13 Apr 22
Blijf vervelende marketing van ze krijgen, erg irritant en niet eens mijn huisarts
Laurens -
Laurens -
16:34 25 Mar 22
Super nice!The doctor was very good 👍🏽 quick and easy!They have an app that makes everything easier and I think it’s a great idea.
Tarek H.
Tarek H.
10:12 24 Jan 22
Very happy as I was getting very frustrated with previous GPs, finally doctors that truly care for the patients, not rushing and looking beyond a paracetamol! The supporting staff also great! Please keep this level of service as you are making a difference
Paulo R.
Paulo R.
23:42 02 Dec 21
Moderne doch sfeervol ingerichte huisartsenpraktijk met bekwaam en bovenal vriendelijk personeel. Zelf erg tevreden met snelle respons- en behandeltijden maar ook mijn vriendin is zeer te spreken over de snelle en juiste afhandeling van haar eczeemklachten: volledig digitaal afgehandeld, scheelt weer onnodig bezoek.Digitale zorg waar mogelijk, fysiek waar nodig, zoals het moet!
Mart S.
Mart S.
08:57 09 Nov 21
I went in for a long term problem I've had and got the best possible help. I'm an expact and communicate in English so this practice is great! There is no language barrier, their app is extremely good an convenient and easy to use. I went in for my first appointment and had complete trust in them and felt like I was in good hands. I no longer will avoid going to the doctor's but feel like I will be happy to trust them with any health issues.
Tia M.
Tia M.
12:06 21 Sep 21
Net mijn eerste afspraak gehad bij dr. Davids. Erg prettig, lekker snel, luistert en denkt mee. Na mijn vorige huisarts is doccs absoluut een aanrader! Fijne praktijk.
Cindy L
Cindy L
14:35 30 Jul 21
Erg fijne en vriendelijke huisartsenpraktijk. De communicatie in de app verloopt heel gemakkelijk. Ben erg blij dat er eindelijk een moderne huisarts bestaat waar je mee kan chatten en via de app een afspraak kan maken.
Lisa K.
Lisa K.
10:13 27 Jul 21
Vriendelijke arts die goed naar jou luisteert. Hij zoekt de beste optie voor jou als patiënt. Afspraken kunnen physiek of via de App (moderne systeem), efficiënter dan andere praktijken! Heel tevreden.
Natalia Catala M.
Natalia Catala M.
05:57 16 Jun 21
Fantastic to see a modern tech smart practice. Quality of care received so far is also excellent.
Lee M.
Lee M.
10:38 08 Jun 21
Momenteel alleen contact gehad via de applicatie, maar ben er erg tevreden mee. Die vragen waarvoor ik normaal gesproken niet helemaal naar de huisarts wil gaan, kan ik in de App vragen. Ik word serieus genomen, hoe klein mijn vragen ook zijn, en dat is erg fijn!
Miriam S.
Miriam S.
08:47 18 May 21
Erg behulpzame en vriendelijke artsen in een modern pand centraal in Utrecht. De communicatie (versleuteld) verloopt vlot via de Doccs applicatie waarin de huisartsen snel reageren op vragen, te maken afspraken en onderlinge chats over een te behandelen onderwerp. Het is een huisartsenpraktijk anno 2021 zonder de stoffigheid.
Max L.
Max L.
15:19 10 Mar 21
js_loader

Veelgestelde vragen

 • Heb ik bij doccs een eigen huisarts?

  Ja, iedere doccs praktijk werkt met een vast team. Wanneer u een afspraak maakt, kiest u uw eigen doccs huisarts

 • Welke vragen kan ik stellen via de app?

  doccs is er voor al uw (zorg)vragen. Wilt u een afspraak maken voor of advies over een zorgvraag, of heeft u administratieve vragen/wijzigingen? Dan kan dat allemaal via de app. De doccs app is niet bedoeld voor levensbedreigende situaties of spoedgevallen. Bij levensbedreigende situaties belt u 112. In spoedgevallen belt u de doccs huisarts of de huisartsenpost.

 • Wat kost doccs?

  Huisartsenzorg wordt in Nederland betaald door uw zorgverzekeraar. Inclusief de dienstverlening van doccs en het gebruik van de doccs app. doccs kost u dus niets extra’s.

 • Is doccs goed beveiligd?

  Jazeker. De doccs app voldoet aan alle Nederlandse en Europese eisen die de wet stelt aan het beschermen van persoonsgegevens. U gebruikt een 5-cijferige persoonlijke pincode om in te loggen in de app. Die voert u elke keer in als u de app opent, zodat alleen u bij uw gegevens kun. De chat is beveiligd met end-to-end encryptie. Dat betekent dat chats versleuteld worden verzonden.

 • Wie zijn de mensen achter doccs?

  doccs is een initiatief van Jan de Bruijn, Stijn de Ruijter en Merijn Stouten. In eerdere rollen in de afgelopen 15 jaar als, marketeer bij een zorgverzekeraar, als huisarts en strategieconsultant in de zorg hebben Jan, Stijn en Merijn gezien dat er heel veel goed gaat in de zorg in Nederland maar dat er ook dingen slimmer en anders kunnen. Om dit te realiseren richtten zij doccs op. doccs b.v. is ingeschreven bij de KvK te Utrecht onder nummer KVK76359808.

Contact

Algemeen e-mail adres

Heeft u een algemene vraag over doccs of wilt u meer informatie? Dan kunt u ons mailen op info@doccs.nl.

Contactinformatie van uw doccs praktijk
Levensbedreigend? Bel dan altijd 112
Voor contact met uw doccs huisarts bezoekt u de contact pagina van uw praktijk.

huisartsenpraktijk Veilinghaven
huisartsenpraktijk Slotervaart
huisartsenpraktijk Amstel III