Werken bij doccs

Bij doccs leveren we persoonlijke huisartsenzorg van deze tijd. Onze filosofie is ‘first time right’. We besteden onze tijd met de patiënt nuttig, zonder allerlei onnodige tussenstappen in het zorgproces.  Patiënt en dokter voeren samen de regie. Door gebruik te maken van onze eigen toekomstbestendige app met chat en videofunctionaliteit is het mogelijk dit op een flexibele manier te doen. Dit heeft enorme voordelen voor zowel dokter als patiënt. De combinatie van digitale innovatie met een modern ingerichte praktijkruimte is onze kracht.

Op dit moment werken wij hard aan uitbreiding van het doccs team zodat heel Nederland slimmere zorg ontvangt. Momenteel staan de volgende concrete vacatures open:

 • doccs huisarts worden?

  Wij zoeken huisartsen die met ons mee willen bouwen aan doccs. Iemand die het leuk vindt om met bovenstaande visie huisartsenzorg te leveren en tegelijkertijd de nieuwe locatie(s) in Amsterdam mee op te bouwen. Je werkt als (waarnemend) huisarts en bent ambitieus en ondernemend ingesteld. Je hebt het vermogen en vindt het leuk om de verantwoordelijkheid te nemen om, samen met het doccs team, een praktijk op te bouwen. Je wilt en durft af te wijken van wat standaard is en hebt raakvlakken met digitale innovatie en moderniseren. Meer weten? Check de volledige vacature hier.

 • doccs doktersassistent worden?

  Wij zoeken een doktersassistent die per 1 juni 2021 mee wil bouwen aan doccs. Als doktersassistent werk je samen in een team met ambitieuze en ondernemende huisartsen en administratieve medewerkers. Daardoor ben je als doktersassistent bij doccs vooral bezig met medische handelingen tijdens je eigen spreekuur en met het beantwoorden van chats met medische vragen van patiënten.

  Je bent opgeleid als doktersassistent en je hebt je medisch inhoudelijke kennis op orde. Je bent graag bezig met het verlenen van zorg tijdens een eigen spreekuur. Daarnaast vind je het leuk om samen met het doccs team een praktijk op te bouwen en heb je raakvlakken met digitale innovatie en moderniseren. Meer weten? Check de volledige vacature hier.

 • administratief medewerker worden bij doccs?

  Wij zoeken een ondersteunende administratief medewerker die per 1 juni 2021 met ons mee wil bouwen aan doccs. Je vindt het leuk om bij te dragen aan het opbouwen van (een praktijk van) doccs, samen met de rest van het doccs team.

  Je hebt relevantie werkervaring als het gaat om administratief werk. Je werkt zorgvuldig en accuraat, bent communicatief vaardig en in staat het overzicht te houden. Daarnaast heb je raakvlakken met digitale innovatie en moderniseren en ben je handig met computerprogramma’s als Excel. Meer weten? Check de volledige vacature hier.

 • samenwerken met doccs als huisarts?

  doccs is er ook voor huisartsen die met bestaande patiënten de doccs manier willen omarmen. Wij gaan graag in gesprek over de juiste manier om uw praktijk én doccs samen verder te ontwikkelen. Interesse? Neem contact met ons op via info@doccs.nl.