welkom bij doccs huisartsen

Per heden is deze nieuwe praktijk geopend: Huisartsenpraktijk doccs Tilburg Heikant.

Tot april heette deze praktijk ‘Huisartsenpraktijk Bozdag’, doccs huisartsen heeft deze praktijk overgenomen.

Om de overname zo prettig mogelijk te laten verlopen, zullen wij in de eerste fase geen nieuwe patiënten inschrijven.
Houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van wanneer inschrijven wel mogelijk wordt.

Informatie voor patiënten van praktijk Bozdag/doccs Heikant

Wij zetten ons in om de overname zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Per 1 april is de naam van uw praktijk verandert naar ‘Huisartsenpraktijk doccs Tilburg Heikant’. De locatie en het telefoonnummer zijn hetzelfde gebleven. Al uw (medische) gegevens zijn overgedragen.

Bij doccs maken we gebruik van een eigen app. Via deze app kunnen ingeschreven patiënten op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur direct met de praktijk chatten. Wij zullen u een uitnodiging voor de app sturen zodra het team en onze systemen hier klaar voor zijn. Dit zal naar verwachting nog een aantal maanden gaan duren.

Wenst u geen gebruik te maken van de app? Dat is geen probleem, u kunt ons gewoon telefonisch bereiken zoals u dat gewend bent.

Team doccs tilburg
heikant
Bas Rietveld werkt voor doccs
Bas Rietveld,
huisarts

Ik woon met mijn vrouw en twee kinderen in Vlijmen. Na mijn geneeskunde opleiding in Utrecht, ben ik naar het gemoedelijke Brabant verhuisd om hier huisarts te zijn. Het mooie van het huisartsenvak vind ik dat geen enkele dag hetzelfde is en dat je een steun kan zijn voor mensen.

Joris van der Togt werkt voor doccs
Joris van der Togt,
huisarts

Na mijn opleiding in Maastricht en Amsterdam sinds 2017 werkzaam als huisarts. Innovaties en het persoonlijk contact met de patiënt moeten naar mijn overtuiging hand in hand gaan. Dat is mede de reden geweest om als huisarts te gaan werken bij doccs.

Paulien van der Aa werkt voor doccs
Paulien van der Aa,
verpleegkundig specialist

Ik ben Paulien van der Aa en werk als verpleegkundig specialist bij doccs. Als verpleegkundig specialist werk ik zelfstandig en dat betekent dat je met veel vragen bij me terecht kunt. Juist dat is ook wat mijn werk zo leuk maakt.

Leyla Bozdag werkt voor doccs
Leyla Bozdag,
doktersassistent

Ik ben Leyla Bozdag en werkzaam in deze praktijk sinds 2011 als doktersassistente. Ik hou mij vooral bezig met de financiële administratie. Mijn werkdagen zijn woensdag tot en met vrijdag.

Daisy Wilbers werkt voor doccs
Daisy Wilbers,
doktersassistent

Mijn naam is Daisy Wilbers. Ik ben sinds 2008 werkzaam als doktersassistent in Tilburg en doe dit al die jaren met veel plezier.
Sinds de start van huisartsenpraktijk doccs Heikant maak ik deel uit van dit team.

Tessie Beekmans werkt voor doccs
Tessie Beekmans,
poh-somatiek

Ik ben Tessie Beekmans en werk sinds 2001 in de praktijk Tilburg Heikant. Ik hou mij onder andere bezig met de zorg rondom diabetes, astma/COPD, CVRM, hartfalen en ouderenzorg.

Jolanda Schuurkes werkt voor doccs
Jolanda Schuurkes,
poh-ggz

Ik werk sinds 1985 in de gezondheidszorg. Ik vind het leuk dat doccs vernieuwend werkt en net een andere aanpak heeft. Korte lijnen tussen patiënten en zorgverleners. 

Annemiek Daas werkt voor doccs
Annemiek Daas,
praktijkmanager

Ik ben Annemiek Daas, praktijkmanager bij doccs huisartsen. Als praktijkmanager ben ik dagelijks bezig met allerlei taken op de achtergrond, zodat al mijn collega's bij doccs zich kunnen richten op de beste patiëntenzorg.

Ellis Timmermans werkt voor doccs
Ellis Timmermans,
praktijkmanager

Ik ben Ellis Timmermans. Voor de praktijken Tilburg De Toren en Heikant ben ik werkzaam als praktijkmanager. Mijn voornaamste taak is zorgen dat al mijn collega’s in de praktijk zich zo goed mogelijk kunnen richten op de beste patiëntenzorg.

Waarom doccs een goede keuze is

 • direct contact met uw doccs huisarts

  Bij doccs heeft u uw eigen huisarts. Via de app kunt u chatten met uw dokter, afspraken inplannen, uw klachten doorgeven en herhaalrecepten aanvragen.

 • altijd binnen 24 uur een afspraak in de praktijk, telefonisch of online

  Voor afspraken kunt u altijd binnen 24 uur terecht. Natuurlijk in de praktijk maar ook online of telefonisch. U kiest wat u wilt en wat u het beste uitkomt.

 • chatten met de dokter

  U kunt op elk moment een chat starten met de praktijk. De dokter of de assistent reageert tijdens openingstijden op uw bericht.

Veelgestelde vragen

 • Heb ik bij doccs een eigen huisarts?

  Ja. elke doccs praktijk werkt met een vast team. Wanneer u een afspraak maakt, kiest u uw eigen doccs huisarts.

 • Wat kost doccs?

  Huisartsenzorg wordt in Nederland betaald door uw zorgverzekeraar. Inclusief de dienstverlening van doccs en het gebruik van de doccs app. doccs kost u dus niets extra’s.

 • Welke vragen kan ik stellen via de app?

  doccs is er voor al uw zorgvragen. De doccs app is niet bedoeld voor levensbedreigende situaties of spoedgevallen. Bij levensbedreigende situaties belt u altijd 112.

 • Is de doccs app goed beveiligd?

  Jazeker. Gebruikt u de app, kies dan een 5-cijferige persoonlijke pincode. Die voert u elke keer in als u de app opent, zodat alleen u bij uw gegevens kunt. De chat is beveligd met end-to-end encryptie. Chats worden versleuteld verzonden. Natuurlijk voldoet de doccs app aan alle Nederlandse en Europese eisen die de wet stelt aan het beschermen van persoonsgegevens.

De doccs app

Een zorgvraag stellen

Via de doccs app kunt u uw zorgvragen stellen aan de hand van een korte vragenlijst. Uw huisarts kan uw vragen beantwoorden via de chat of zich optimaal voorbereiden voor een afspraak.

Via de doccs app kunt u uw zorgvragen stellen aan de hand van een korte vragenlijst. Uw huisarts kan uw vragen beantwoorden via de chat of zich optimaal voorbereiden voor een afspraak.

De doccs app

Chatten met de praktijk

Met de chat functie kunt u chatten met de praktijk om snel uw vragen beantwoord te krijgen.

Met de chat functie kunt u chatten met de praktijk om snel uw vragen beantwoord te krijgen.

De doccs app

Afspraak maken

Afspraken maken in de praktijk of voor een video consult doet u via de app.

Afspraken maken in de praktijk of voor een video consult doet u via de app.

De doccs app

Herhaalmedicatie aanvragen

Ook uw medicijnen kunt u aanvragen via de app

Ook uw medicijnen kunt u aanvragen via de app