welkom bij doccs huisartsen

huisartsenpraktijk
amsterdam slotervaart

Google Maps
Louwesweg 6K 1066 EC, Amsterdam
Telefoon: 020 - 2184455

Wij proberen zo goed mogelijk zorg te kunnen leveren aan patiënten die elders niet meer terecht kunnen. Wij zijn open voor inschrijvingen met een korte wachtlijst. U kunt het inschrijfformulier invullen en dan schrijven wij u in op volgorde van aanmelding. Voor spoedzorg kunt u tot die tijd terecht bij HuisartsenLW.

Team doccs amsterdam
slotervaart
Vincent van Vugt werkt voor doccs
Vincent van Vugt,
huisarts

Mijn naam is Vincent van Vugt. Ik ben blij te mogen werken als huisarts in Nieuw-West, de mooie wijk waar ik zeven jaar heb gewoond. Als huisarts lever ik persoonlijke zorg, met aandacht voor uw specifieke wensen en omstandigheden. Ik handel daarbij volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.

Maike Olsman werkt voor doccs
Maike Olsman,
huisarts

Na enkele jaren ervaring op te hebben gedaan in onder andere het ziekenhuis, werk ik nu met veel plezier als waarnemend huisarts. Ik vind het belangrijk om zorg op maat te leveren waarin u zich op uw gemak en gehoord voelt. De manier van werken bij doccs creëert laagdrempelig contact en voldoende tijd voor u.

Eveline Snijder werkt voor doccs
Eveline Snijder,
huisarts

Sinds 2023 ben ik werkzaam als huisarts. Wat het huisartsenvak voor mij zo boeiend maakt, is de ongekende diversiteit aan uitdagingen en situaties, zowel op medisch gebied als in het contact met patiënten. Mijn toewijding ligt in het streven naar optimale zorg voor mijn patiënten, en ik beschouw de innovatieve benadering van doccs als een waardevol middel om dit doel te bereiken.

Amal El Kaddouri werkt voor doccs
Amal El Kaddouri,
doktersassistent

Mijn naam is Amal El Kaddouri en ik werk als doktersassistent bij doccs. Ik vind het erg leuk om bij doccs te werken, omdat het zo’n moderne praktijk is. Bij doccs krijg ik de kans om mijn kennis en ervaring in de praktijk te brengen, en ook verder te leren in mijn vak.

Roshnie Mithoe werkt voor doccs
Roshnie Mithoe,
doktersassistent

Ik ben Roshnie Mithoe en ik werk bij doccs als doktersassistent in Amsterdam. Doordat patiënten hun medische vragen, herhaalrecepten en afspraken via de app kunnen beheren, kunnen wij hen snel en goed helpen. Daarom werk ik graag bij doccs.

Catriene Smit werkt voor doccs
Catriene Smit,
poh-ggz

Ik werk met veel plezier als POH GGZ op de locatie Slotervaart. Je bent welkom bij mij wanneer je vastloopt op persoonlijk vlak en last hebt van problemen zoals angst, overspannenheid, somberheid, onzekerheid of te maken hebt met rouw en verlies. Ik help je graag verder zodat je weer grip hebt op je probleem en beter in je vel zit!

Jasmine Meechan werkt voor doccs
Jasmine Meechan,
front office

Ik ben Jasmine Meechan en ben sinds september 2021 werkzaam bij doccs als medewerker administratie en patiënten service op onze locaties in Amsterdam. Doccs is een leuk, jong en moderne praktijk, waar je snel en makkelijk in contact kunt komen met de patiënten door het gebruik van de app.

Alice van Wilgenburgh werkt voor doccs
Alice van Wilgenburgh,
front office

Mijn naam is Alice van Wilgenburgh. Ik werk sinds 2022 drie dagen bij doccs in Amsterdam, als medewerker administratie en patiënten service in de front office. Binnen mijn functie is geen dag hetzelfde en dat maakt het heel leuk.

Sanne Quarles van Ufford werkt voor doccs
Sanne Quarles van Ufford,
praktijkmanager

Ik ben Sanne Quarles van Ufford en werk sinds de start van doccs als manager over de verschillende locaties die we nu hebben. Ik richt mij daarin vooral op IT-zaken, de ontwikkeling van de app, personeelszaken, werkprocessen en inrichting van de praktijken.

Waarom doccs een goede keuze is

 • direct contact met uw doccs huisarts

  Bij doccs heeft u uw eigen huisarts. Via de app kunt u chatten met uw dokter, afspraken inplannen, uw klachten doorgeven en herhaalrecepten aanvragen.

 • altijd binnen 24 uur een afspraak in de praktijk, telefonisch of online

  Voor afspraken kunt u altijd binnen 24 uur terecht. Natuurlijk in de praktijk maar ook online of telefonisch. U kiest wat u wilt en wat u het beste uitkomt.

 • chatten met de dokter

  U kunt op elk moment een chat starten met de praktijk. De dokter of de assistent reageert tijdens openingstijden op uw bericht.

Dit zeggen doccs gebruikers

"Supergoed dat ze de app met de praktijk combineren. Een huisarts met iets extra's."

Veelgestelde vragen

 • Heb ik bij doccs een eigen huisarts?

  Ja. elke doccs praktijk werkt met een vast team. Wanneer u een afspraak maakt, kiest u uw eigen doccs huisarts.

 • Wat kost doccs?

  In Nederland kunnen huisartsen alleen direct declareren bij Nederlandse zorgverzekeraars. Bent u helemaal niet verzekerd of heeft u een internationale zorgverzekering? Dan betaalt u bij ons voor uw consult en kunt u het zelf indienen bij uw verzekeraar. U krijgt van ons na betaling een factuur die u kunt gebruiken voor uw declaratie.

  Ook voor contact via de doccs app sturen wij u een factuur. U kunt de betaling dan online regelen, of de factuur voldoen wanneer u binnen korte tijd daarna in de praktijk bent.

  Heeft u wel een Nederlandse zorgverzekering? Dan wordt de zorg door een huisarts betaald door uw zorgverzekeraar, inclusief de dienstverlening van doccs en het gebruik van de doccs app. Afhankelijk van uw zorgvraag, kunnen er wel kosten van uw eigen risico afgaan. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar uw verzekeraar.

 • Welke vragen kan ik stellen via de app?

  doccs is er voor al uw zorgvragen. De doccs app is niet bedoeld voor levensbedreigende situaties of spoedgevallen. Bij levensbedreigende situaties belt u altijd 112.

 • Is de doccs app goed beveiligd?

  Jazeker. Gebruikt u de app, kies dan een 5-cijferige persoonlijke pincode. Die voert u elke keer in als u de app opent, zodat alleen u bij uw gegevens kunt. De chat is beveligd met end-to-end encryptie. Chats worden versleuteld verzonden. Natuurlijk voldoet de doccs app aan alle Nederlandse en Europese eisen die de wet stelt aan het beschermen van persoonsgegevens.

De doccs app

Een zorgvraag stellen

Via de doccs app kunt u uw zorgvragen stellen aan de hand van een korte vragenlijst. Uw huisarts kan uw vragen beantwoorden via de chat of zich optimaal voorbereiden voor een afspraak.

Via de doccs app kunt u uw zorgvragen stellen aan de hand van een korte vragenlijst. Uw huisarts kan uw vragen beantwoorden via de chat of zich optimaal voorbereiden voor een afspraak.

De doccs app

Chatten met de praktijk

Met de chat functie kunt u chatten met de praktijk om snel uw vragen beantwoord te krijgen.

Met de chat functie kunt u chatten met de praktijk om snel uw vragen beantwoord te krijgen.

De doccs app

Afspraak maken

Afspraken maken in de praktijk of voor een video consult doet u via de app.

Afspraken maken in de praktijk of voor een video consult doet u via de app.

De doccs app

Herhaalmedicatie aanvragen

Ook uw medicijnen kunt u aanvragen via de app

Ook uw medicijnen kunt u aanvragen via de app