welkom bij doccs huisartsen

Momenteel gesloten voor nieuwe inschrijvingen.

huisartsenpraktijk
eindhoven airborne

Google Maps
Airbornelaan 146 5632 JG, Eindhoven
Telefoon: 040 - 2420620

Per heden is deze nieuwe praktijk geopend: Huisartsenpraktijk doccs Eindhoven Airborne.

Tot april heette deze praktijk ‘Huisartsenpraktijk Knaeps’, doccs huisartsen heeft deze praktijk overgenomen.

Informatie voor patiënten van praktijk Knaeps/doccs Airborne

Wij zetten ons in om de overname zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Per 1 april is de naam van uw praktijk verandert naar ‘Huisartsenpraktijk doccs Eindhoven Airborne’. De locatie en het telefoonnummer zijn hetzelfde gebleven. Al uw (medische) gegevens zijn overgedragen.

Bij doccs maken we gebruik van een eigen app. Via deze app kunnen ingeschreven patiënten op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur direct met de praktijk chatten. Wij zullen u een uitnodiging voor de app sturen zodra het team en onze systemen hier klaar voor zijn. Dit zal naar verwachting nog een aantal maanden gaan duren.

Wenst u geen gebruik te maken van de app? Dat is geen probleem, u kunt ons gewoon telefonisch bereiken zoals u dat gewend bent.

Team doccs eindhoven
airborne
Olof van Laere werkt voor doccs
Olof van Laere,
huisarts

Ik ben woonachtig in Den Dungen. Na twee jaar als huisarts te hebben gewerkt in Utrecht, wilde ik graag terug naar mijn wortels: Brabant. Belangrijk vind ik dat op een laagdrempelige, vriendelijke én persoonlijke manier goede huisartsenzorg geleverd wordt.

Geert Elbers werkt voor doccs
Geert Elbers,
huisarts

Ik woon in Vught. Al heel vroeg wist ik dat ik huisarts wilde worden. Het laagdrempelige contact met mensen, het helpen en de langdurige relatie die je als huisarts hebt is heel prettig. In mijn studiestad Nijmegen ben ik ook als opleider van huisartsen in opleiding actief.

Ida Smailbegovic werkt voor doccs
Ida Smailbegovic,
huisarts

Ik ben woonachtig in Eindhoven en sinds 2020 met veel plezier werkzaam als huisarts in deze regio. In mijn spreekkamer vind ik een open en veilige communicatie belangrijk en de dynamiek in het vak geeft mij veel energie. Wellicht zien we elkaar!

Marieke Baars werkt voor doccs
Marieke Baars,
poh-somatiek

Ik ben Marieke Baars en werk als assistente en POH-Somatiek in de praktijk in Eindhoven. Wat ik zo leuk vind aan het werken in de huisartsenzorg is zorg te kunnen geven op een laagdrempelige manier.

Abha Sur werkt voor doccs
Abha Sur,
doktersassistent

Ik ben Abha Sur en ik werk sinds 2021 als doktersassistente binnen de praktijk. Ik houd mij daarnaast bezig met verpleegkundige werkzaamheden. Ik vind de combinatie tussen medisch-technische handelingen en administratieve taken heel leuk. Daarnaast spreekt mij het contact met patiënten erg aan.

Alianna Sarijoen werkt voor doccs
Alianna Sarijoen,
doktersassistent

Mijn naam is Alianna Sarijoen. Geen dag is hetzelfde, dat maakt het werken bij doccs uitdagend. In mijn functie als doktersassistente streef ik ernaar dat patiënten zich welkom voelen in de praktijk.

Annemiek Daas werkt voor doccs
Annemiek Daas,
praktijkmanager

Ik ben Annemiek Daas, praktijkmanager bij doccs huisartsen. Als praktijkmanager ben ik dagelijks bezig met allerlei taken op de achtergrond, zodat al mijn collega's bij doccs zich kunnen richten op de beste patiëntenzorg.

Ellis Timmermans werkt voor doccs
Ellis Timmermans,
praktijkmanager

Ik ben Ellis Timmermans. Voor de praktijken Tilburg De Toren en Heikant ben ik werkzaam als praktijkmanager. Mijn voornaamste taak is zorgen dat al mijn collega’s in de praktijk zich zo goed mogelijk kunnen richten op de beste patiëntenzorg.

Waarom doccs een goede keuze is

 • direct contact met uw doccs huisarts

  Bij doccs heeft u uw eigen huisarts. Via de app kunt u chatten met uw dokter, afspraken inplannen, uw klachten doorgeven en herhaalrecepten aanvragen.

 • altijd binnen 24 uur een afspraak in de praktijk, telefonisch of online

  Voor afspraken kunt u altijd binnen 24 uur terecht. Natuurlijk in de praktijk maar ook online of telefonisch. U kiest wat u wilt en wat u het beste uitkomt.

 • chatten met de dokter

  U kunt op elk moment een chat starten met de praktijk. De dokter of de assistent reageert tijdens openingstijden op uw bericht.

Veelgestelde vragen

 • Heb ik bij doccs een eigen huisarts?

  Ja. elke doccs praktijk werkt met een vast team. Wanneer u een afspraak maakt, kiest u uw eigen doccs huisarts.

 • Wat kost doccs?

  Huisartsenzorg wordt in Nederland betaald door uw zorgverzekeraar. Inclusief de dienstverlening van doccs en het gebruik van de doccs app. doccs kost u dus niets extra’s.

 • Welke vragen kan ik stellen via de app?

  doccs is er voor al uw zorgvragen. De doccs app is niet bedoeld voor levensbedreigende situaties of spoedgevallen. Bij levensbedreigende situaties belt u altijd 112.

 • Is de doccs app goed beveiligd?

  Jazeker. Gebruikt u de app, kies dan een 5-cijferige persoonlijke pincode. Die voert u elke keer in als u de app opent, zodat alleen u bij uw gegevens kunt. De chat is beveligd met end-to-end encryptie. Chats worden versleuteld verzonden. Natuurlijk voldoet de doccs app aan alle Nederlandse en Europese eisen die de wet stelt aan het beschermen van persoonsgegevens.

De doccs app

Een zorgvraag stellen

Via de doccs app kunt u uw zorgvragen stellen aan de hand van een korte vragenlijst. Uw huisarts kan uw vragen beantwoorden via de chat of zich optimaal voorbereiden voor een afspraak.

Via de doccs app kunt u uw zorgvragen stellen aan de hand van een korte vragenlijst. Uw huisarts kan uw vragen beantwoorden via de chat of zich optimaal voorbereiden voor een afspraak.

De doccs app

Chatten met de praktijk

Met de chat functie kunt u chatten met de praktijk om snel uw vragen beantwoord te krijgen.

Met de chat functie kunt u chatten met de praktijk om snel uw vragen beantwoord te krijgen.

De doccs app

Afspraak maken

Afspraken maken in de praktijk of voor een video consult doet u via de app.

Afspraken maken in de praktijk of voor een video consult doet u via de app.

De doccs app

Herhaalmedicatie aanvragen

Ook uw medicijnen kunt u aanvragen via de app

Ook uw medicijnen kunt u aanvragen via de app