Team
 • Mariëtte Willems

  Mijn naam is Mariëtte Willems en ik woon samen met mijn man en kinderen in Haarlem. Ik werk sinds 2010 met veel plezier als huisarts, nadat ik zeven jaar in de kinder- en jeugdpsychiatrie heb gewerkt. Persoonlijk contact, aandacht voor wat voor jou belangrijk is en huisartsenzorg zoveel mogelijk volgens de wetenschappelijke inzichten, staan voor mij centraal. Ik combineer mijn werk als huisarts met het werk als zorg-ICT adviseur, want met technologie en innovatie kunnen we nog betere zorg leveren.

  BIG nr.: 79055265201

 • Michel de Wit

  Mijn naam is Michel de Wit en ik woon samen met mijn partner in Utrecht. Na enkele jaren in het ziekenhuis te hebben gewerkt op de afdelingen cardiologie en klinische geriatrie heb ik uiteindelijk de keuze gemaakt voor het huisartsenvak. Ik heb mijn opleiding in Utrecht gedaan en ben sinds 2020 werkzaam als huisarts. doccs zorgt er door haar vernieuwende manier van werken voor dat u snel geholpen bent wanneer het kan en er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht voor u wanneer dat nodig is. Dit is mijn voornaamste motivatie geweest om bij doccs te gaan werken.

  Ik beoefen het huisartsenvak in de volle breedte, waarbij mijn speciale aandacht uitgaat naar hart- en vaatziekten en ouderengeneeskunde.

  Michel de Wit (1989)

  BIG nr.: 79917828101

  Linkedin: https://www.linkedin.com/in/mdewit-huisarts/

 • Naomi Cheuk Alam

  Ik ben Naomi Cheuk Alam. Ik woon samen met mijn man en mijn dochter in Utrecht. Mijn opleidingen heb ik gedaan in Rotterdam en in Utrecht. Sinds 2019 ben ik werkzaam als huisarts, het mooiste vak wat er bestaat! Het leukste aan het vak vind ik het contact met de patiënten, iets wat met digitalisering en nieuwe ideeën alleen maar verbeterd kan worden.  Ik kijk er dan ook naar uit om hiermee aan de slag te gaan bij doccs.

  Binnen het vak van huisarts liggen mijn interesses op het gebied van gynaecologie en psychiatrie.

 • Joris van der Togt

  Mijn naam is Joris van der Togt, en ik woon samen met mijn vriendin in Den Bosch.
  Na mijn opleiding in Maastricht en Amsterdam, ben ik sinds 2017 werkzaam als huisarts. Ik heb altijd al interesse gehad in ontwikkelingen in de zorg, waar met name ook de digitale ontwikkelingen steeds belangrijker worden. Ik vind dat innovaties en digitale ontwikkelingen hand in hand moeten gaan met het persoonlijk contact met de patiënt, en dat is onder andere de reden geweest om als huisarts te gaan werken bij doccs; aandacht voor de patiënt, met innovaties om de zorg te verbeteren.

  Joris van der Togt (1985)
  BIG 49916156901
  LinkedIn