Team
 • Joris van der Togt

  Mijn naam is Joris van der Togt, en ik woon samen met mijn vriendin in Den Bosch.
  Na mijn opleiding in Maastricht en Amsterdam, ben ik sinds 2017 werkzaam als huisarts. Ik heb altijd al interesse gehad in ontwikkelingen in de zorg, waar met name ook de digitale ontwikkelingen steeds belangrijker worden. Ik vind dat innovaties en digitale ontwikkelingen hand in hand moeten gaan met het persoonlijk contact met de patiënt, en dat is onder andere de reden geweest om als huisarts te gaan werken bij doccs; aandacht voor de patiënt, met innovaties om de zorg te verbeteren.
  Binnen de huisartsgeneeskunde heb ik speciale aandacht voor neurologie, psychiatrie en het bewegingsapparaat.
  Tot ziens in de praktijk!

  Joris van der Togt (1985)
  BIG 49916156901
  Joris van der Togt | LinkedIn

 • Naomi Cheuk Alam

  Ik ben Naomi Cheuk Alam. Ik woon samen met mijn man en mijn dochter in Utrecht. Mijn opleidingen heb ik gedaan in Rotterdam en in Utrecht. Sinds 2019 ben ik werkzaam als huisarts, het mooiste vak wat er bestaat! Het leukste aan het vak vind ik het contact met de patiënten, iets wat met digitalisering en nieuwe ideeën alleen maar verbeterd kan worden.  Ik kijk er dan ook naar uit om hiermee aan de slag te gaan bij doccs.

  Binnen het vak van huisarts liggen mijn interesses op het gebied van gynaecologie en psychiatrie.

 • Jurgen van Lenthe

  Mijn naam is Jurgen van Lenthe. Ik woon samen met mijn vriendin en zoontje in Utrecht. Na mijn Geneeskunde studie in Groningen heb ik in Amsterdam een aantal jaar werkervaring opgedaan in het ziekenhuis en binnen de verslavingszorg en psychiatrie. Sinds 2019 ben ik als huisarts op veel verschillende en uiteenlopende plekken werkzaam. Ik ben ondernemend, pragmatisch en hou van humor. De reden dat ik bij doccs werk is omdat ik enthousiast ben over het gemak waarmee er direct contact is tussen patiënt en huisarts. Daarnaast hou ik er van om te dokteren in een innovatieve praktijk die mee groeit met de tijd en waar je dagelijks kan werken aan verbetering. Dit heb ik gevonden bij doccs.

  Jurgen van Lenthe, huisarts
  BIG-nummer 49919683301