Team
 • Rick van den Helder

  Mijn naam is Rick van den Helder en ik woon met mijn vrouw in Amsterdam. Ik werk nu bijna 10 jaar als arts, waarbij ik sinds begin 2022 als huisarts werk. Voor ik huisarts werd, heb ik ervaring opgedaan in chirurgie, brandwondenzorg, ouderengeneeskunde en een tijd gewerkt aan een online platform met chirurgische trainingen.

  Gezondheid betekent voor mij meer dan ‘afwezigheid van ziekte’ en gaat over hoe je je voelt in je lijf, hoe je emotioneel/psychisch in je vel zit en of het goed lukt om de rollen uit te voeren die je je hebt aangemeten. Zelf goed voor mijn algehele gezondheid zorgen, is voor mij een belangrijk onderdeel van lang en gelukkig leven en ik zal altijd proberen om vanuit dit oogpunt ook naar jouw gezondheid en veerkracht te kijken.

  Voel je welkom met elke vraag of zorg die je hebt en ik zal met inzet, compassie en oprechtheid kijken hoe ik je kan helpen of adviseren.

  BIG nr.: 29919345901

 • Eveline Snijder

  Sinds 2017 ben ik arts, afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Vervolgens heb ik werkervaring opgedaan in maag-, darm-, leverziekten (Noordwest Ziekenhuisgroep), oncologie (Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis) en ouderengeneeskunde (Me-doc). Sinds 2023 ben ik werkzaam als huisarts. Wat het huisartsenvak voor mij zo boeiend maakt, is de ongekende diversiteit aan uitdagingen en situaties, zowel op medisch gebied als in het contact met patiënten. Met enthousiasme vervul ik nu mijn rol bij doccs, op de locaties Slotervaart en Amstel III. Mijn toewijding ligt in het streven naar optimale zorg voor mijn patiënten, en ik beschouw de innovatieve benadering van doccs als een waardevol middel om dit doel te bereiken.

 • Jacolien Zwager

  Mijn naam is Jacolien en ik woon met mijn vriend in Hilversum. Ik werk sinds mijn zeventiende in de zorg. Door de jaren heen heb ik in de gehandicaptenzorg en in ziekenhuizen gewerkt, waar ik ervaring heb opgedaan bij verschillende afdelingen. Sinds 2019 ben ik afgestudeerd verpleegkundig specialist, waarbij ik zowel op medisch vlak als op verpleegkundig vlak naar patiënten kijk. Speciale interesse heb ik voor leefstijl en vitaliteit, wat ik zie als belangrijke onderdelen van gezondheid in het algemeen.

  Ik heb de overstap naar doccs gemaakt omdat ik graag meer persoonlijke zorg wil leveren in een klein team. Daarnaast wordt er bij doccs veel nagedacht over hoe de zorg nu en in de toekomst voor iedereen goed bereikbaar blijft, dat vind ik belangrijk.

 • Roshnie Mithoe

  Ik ben Roshnie Mithoe, geboren en getogen in Amsterdam en inmiddels 12 jaar werkzaam als doktersassistente. Ik heb veel ervaring opgedaan bij verschillende huisartspraktijken, gezondheidscentra en ziekenhuizen door heel Nederland. Bij doccs werk ik afwisselend op locatie Amstel III en Slotervaart. Doordat patiënten hun medische vragen, herhaalrecepten en afspraken via de app kunnen beheren, kunnen wij hen snel en goed helpen. Daarom werk ik graag bij doccs.

 • Veronica Kroon

  Mijn naam is Veronica Kroon en werk en woon in Amsterdam. Als afwisseling van mijn eigen praktijk als integratief counselor werk ik 1,5 dag in de week als POH-GGZ bij doccs Amstel III. Wat mij heeft aangetrokken om bij doccs te werken is een leuk team aan collega’s te hebben en de laagdrempelige manier van werken in contact met de patiënten. Bij mij staat de patiënt voorop: wat heeft iemand nodig om zelf vooruit te komen en zich goed te voelen?

 • Jasmine Meechan

  Ik ben Jasmine Meechan en ben sinds september 2021 werkzaam bij doccs als medewerker administratie en patiënten service op onze locaties Slotervaart en Amstel III. Ik heb hiervoor grotendeels in het toerisme gewerkt, dus de huisartsenzorg was voor mij dan ook helemaal nieuw. Ik heb in mijn werk altijd met klanten te maken gehad in plaats van met patiënten, maar hierdoor vind ik een stukje service geven altijd wel belangrijk. Doccs is een leuk, jong en moderne praktijk, waar je snel en makkelijk in contact kunt komen met de patiënten door het gebruik van de app.

 • Alice van Wilgenburgh

  Mijn naam is Alice van Wilgenburgh en ik woon samen met mijn man en twee kinderen in Aalsmeer. Ik heb 27 jaar in het toerisme gewerkt en vond het toen tijd om het roer om te gooien. Ik werk sinds 2022 drie dagen bij doccs als medewerker administratie en patiënten service in de front office. Ik werk in de praktijk in Slotervaart en in Amstel III. Doccs is een jong en dynamische organisatie met een leuk en enthousiast team. Binnen mijn functie is geen dag hetzelfde en dat maakt het heel leuk.

 • Sanne Quarles van Ufford

  Ik ben Sanne Quarles van Ufford en woon in Utrecht. Ik werk sinds de start van doccs als manager over de verschillende locaties die we nu hebben. Ik richt mij daarin vooral op IT-zaken, de ontwikkeling van de app, personeelszaken, werkprocessen en inrichting van de praktijken. Naast mijn werk bij doccs ben ik actief bij een voetbalvereniging in het bestuur en op het veld.

  Een werkdag bij doccs is nooit hetzelfde. Elke dag zijn er weer geplande en ongeplande zaken die opgepakt moeten worden. Je bent constant aan het schakelen tussen dingen die prioriteit hebben, of even kunnen wachten. Enige flexibiliteit is daarin handig; dat maakt de dagen leuk en uitdagend! En een gezellig en ambitieus team maakt dat nog beter.

 • Karin Meulenkamp