Team
 • Vincent van Vugt

  Mijn naam is Vincent van Vugt. Ik ben blij te mogen werken als huisarts in Nieuw-West, de mooie wijk waar ik zeven jaar heb gewoond. Tegenwoordig woon ik samen met mijn vrouw in Leiden. Als huisarts lever ik persoonlijke zorg, met aandacht voor uw specifieke wensen en omstandigheden. Ik handel daarbij volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Naast mijn werk als huisarts ben ik ook actief als epidemioloog en onderzoeker bij het Amsterdam UMC. Binnen de onderzoeksafdeling huisartsgeneeskunde probeer ik de behandeling van duizeligheid te verbeteren. Als huisarts en onderzoeker zie ik een belangrijke rol voor digitale hulpmiddelen. Wanneer we deze goed inzetten kunnen we het contact tussen huisarts en patiënt versterken. Dat is voor mij de reden geweest om bij doccs te komen werken. Ik zie er naar uit om met u kennis te maken in de praktijk.

  BIG nr. 49916112001 | LinkedIn | Wetenschappelijk profiel

 • Steffie Davids

  Ik ben Steffie Davids (32 jaar) en ik woon samen met mijn vriend in Amsterdam.

  Mijn huisartsenopleiding heb ik afgerond aan de VU in Amsterdam met speciale aandacht voor gynaecologie en ouderengeneeskunde.

  Ik ben erg enthousiast om als huisarts te werken bij doccs.

  Met doccs leveren we echt de huisartsenzorg van deze tijd! Hierdoor kan ík de zorg leveren die u verdient; met veel tijd en persoonlijke aandacht, en zo mogelijk ook ruimte voor een lach.

 • Michel de Wit

  Mijn naam is Michel de Wit en ik woon samen met mijn partner in Utrecht. Na enkele jaren in het ziekenhuis te hebben gewerkt op de afdelingen cardiologie en klinische geriatrie heb ik uiteindelijk de keuze gemaakt voor het huisartsenvak. Ik heb mijn opleiding in Utrecht gedaan en ben sinds 2020 werkzaam als huisarts. doccs zorgt er door haar vernieuwende manier van werken voor dat u snel geholpen bent wanneer het kan en er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht voor u wanneer dat nodig is. Dit is mijn voornaamste motivatie geweest om bij doccs te gaan werken.

  Ik beoefen het huisartsenvak in de volle breedte, waarbij mijn speciale aandacht uitgaat naar hart- en vaatziekten en ouderengeneeskunde.

  Michel de Wit (1989)

  BIG nr.: 79917828101

  Linkedin: https://www.linkedin.com/in/mdewit-huisarts/

 • Maike Olsman