Team
 • Vincent van Vugt

  Mijn naam is Vincent van Vugt. Ik ben blij te mogen werken als huisarts in Nieuw-West, de mooie wijk waar ik zeven jaar heb gewoond. Tegenwoordig woon ik samen met mijn vrouw in Leiden. Als huisarts lever ik persoonlijke zorg, met aandacht voor uw specifieke wensen en omstandigheden. Ik handel daarbij volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Naast mijn werk als huisarts ben ik ook actief als epidemioloog en onderzoeker bij het Amsterdam UMC. Binnen de onderzoeksafdeling huisartsgeneeskunde probeer ik de behandeling van duizeligheid te verbeteren. Als huisarts en onderzoeker zie ik een belangrijke rol voor digitale hulpmiddelen. Wanneer we deze goed inzetten kunnen we het contact tussen huisarts en patiënt versterken. Dat is voor mij de reden geweest om bij doccs te komen werken. Ik zie er naar uit om met u kennis te maken in de praktijk.

  BIG nr. 49916112001

  Wetenschappelijk profiel

 • Maike Olsman

  Mijn naam is Maike Olsman. Na enkele jaren ervaring op te hebben gedaan in onder andere het ziekenhuis, werk ik nu met veel plezier als waarnemend huisarts. Ik vind het belangrijk om zorg op maat te leveren, waarin u zicht op uw gemakt en gehoord voelt. De manier van werken bij doccs creëert laagdrempelig contact en voldoende tijd voor u.

   BIG nr.: 19918534001

 • Loes Visser

 • Michel de Wit

  Mijn naam is Michel de Wit en ik woon in Utrecht. Na enkele jaren in het ziekenhuis te hebben gewerkt op de afdelingen cardiologie en klinische geriatrie heb ik uiteindelijk de keuze gemaakt voor het huisartsenvak. Ik heb mijn opleiding in Utrecht gedaan en ben sinds 2020 werkzaam als huisarts. doccs zorgt er door haar vernieuwende manier van werken voor dat u snel geholpen bent wanneer het kan en er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht voor u wanneer dat nodig is. Dit is mijn voornaamste motivatie geweest om bij doccs te gaan werken.

  Ik beoefen het huisartsenvak in de volle breedte, waarbij mijn speciale aandacht uitgaat naar hart- en vaatziekten en ouderengeneeskunde.

  BIG nr.: 79917828101

 • Amal El Kaddouri

  Mijn naam is Amal El Kaddouri. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. Ik heb vijf jaar ervaring als doktersassistente, eerst in een medisch centrum en daarna in een huisartsenpraktijk. Ik vind het erg leuk om bij doccs te werken, omdat het zo’n moderne praktijk is. Ik zie dat de patiënt hier snel geholpen kan worden en goede zorg krijgt. Bij doccs krijg ik de kans om mijn kennis en ervaring in de praktijk te brengen, en ook verder te leren in mijn vak. Ik heb drie dagen in de week een eigen spreekuur bij doccs en werk daarnaast veel samen met de huisartsen en de front office.

 • Roshnie Mithoe

  Ik ben Roshnie Mithoe, geboren en getogen in Amsterdam en inmiddels 12 jaar werkzaam als doktersassistente. Ik heb veel ervaring opgedaan bij verschillende huisartspraktijken, gezondheidscentra en ziekenhuizen door heel Nederland. Bij doccs werk ik afwisselend op locatie Amstel III en Slotervaart. Doordat patiënten hun medische vragen, herhaalrecepten en afspraken via de app kunnen beheren, kunnen wij hen snel en goed helpen. Daarom werk ik graag bij doccs.

 • Julia van Alphen

  Mijn naam is Julia van Alphen, ik ben psychologe in opleiding en nu werkzaam bij doccs als POH-GGZ bij locatie Slotervaart. In mijn vak vind ik het belangrijk persoonsgericht te werk te gaan en wetenschap met menselijkheid te combineren. Dit sluit voor mij goed aan bij de waarden van doccs. We zoeken samen uit wat er nodig is in jouw persoonlijke proces, en kijken vervolgens hoe dat doel met nieuwe kennis, vaardigheden of ideeën kan worden bereikt. Ik denk graag mee, en maak dan ook met veel plezier deel uit van het interdisciplinaire team!

 • Jasmine Meechan

  Ik ben Jasmine Meechan en ben sinds september 2021 werkzaam bij doccs als medewerker administratie en patiënten service op onze locaties Slotervaart en Amstel III. Ik heb hiervoor grotendeels in het toerisme gewerkt, dus de huisartsenzorg was voor mij dan ook helemaal nieuw. Ik heb in mijn werk altijd met klanten te maken gehad in plaats van met patiënten, maar hierdoor vind ik een stukje service geven altijd wel belangrijk. Doccs is een leuk, jong en moderne praktijk, waar je snel en makkelijk in contact kunt komen met de patiënten door het gebruik van de app.

 • Alice van Wilgenburgh

  Mijn naam is Alice van Wilgenburgh en ik woon samen met mijn man en twee kinderen in Aalsmeer. Ik heb 27 jaar in het toerisme gewerkt en vond het toen tijd om het roer om te gooien. Ik werk sinds 2022 drie dagen bij doccs als medewerker administratie en patiënten service in de front office. Ik werk in de praktijk in Slotervaart en in Amstel III. Doccs is een jong en dynamische organisatie met een leuk en enthousiast team. Binnen mijn functie is geen dag hetzelfde en dat maakt het heel leuk.

 • Sanne Quarles van Ufford

  Ik ben Sanne Quarles van Ufford en woon in Utrecht. Ik werk sinds de start van doccs als manager over de verschillende locaties die we nu hebben. Ik richt mij daarin vooral op IT-zaken, de ontwikkeling van de app, personeelszaken, werkprocessen en inrichting van de praktijken. Naast mijn werk bij doccs ben ik actief bij een voetbalvereniging in het bestuur en op het veld.

  Een werkdag bij doccs is nooit hetzelfde. Elke dag zijn er weer geplande en ongeplande zaken die opgepakt moeten worden. Je bent constant aan het schakelen tussen dingen die prioriteit hebben, of even kunnen wachten. Enige flexibiliteit is daarin handig; dat maakt de dagen leuk en uitdagend! En een gezellig en ambitieus team maakt dat nog beter.