Team
 • Vincent van Vugt

  Mijn naam is Vincent van Vugt. Ik ben blij te mogen werken als huisarts in Nieuw-West, de mooie wijk waar ik zeven jaar heb gewoond. Tegenwoordig woon ik samen met mijn vrouw in Leiden. Als huisarts lever ik persoonlijke zorg, met aandacht voor uw specifieke wensen en omstandigheden. Ik handel daarbij volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Naast mijn werk als huisarts ben ik ook actief als epidemioloog en onderzoeker bij het Amsterdam UMC. Binnen de onderzoeksafdeling huisartsgeneeskunde probeer ik de behandeling van duizeligheid te verbeteren. Als huisarts en onderzoeker zie ik een belangrijke rol voor digitale hulpmiddelen. Wanneer we deze goed inzetten kunnen we het contact tussen huisarts en patiënt versterken. Dat is voor mij de reden geweest om bij doccs te komen werken. Ik zie er naar uit om met u kennis te maken in de praktijk.

  BIG nr. 49916112001

  Wetenschappelijk profiel

 • Maike Olsman

  Mijn naam is Maike Olsman. Na enkele jaren ervaring op te hebben gedaan in onder andere het ziekenhuis, werk ik nu met veel plezier als waarnemend huisarts. Ik vind het belangrijk om zorg op maat te leveren, waarin u zicht op uw gemakt en gehoord voelt. De manier van werken bij doccs creëert laagdrempelig contact en voldoende tijd voor u.

   BIG nr.: 19918534001

 • Loes Visser

 • Eveline Snijder

  Sinds 2017 ben ik arts, afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Vervolgens heb ik werkervaring opgedaan in maag-, darm-, leverziekten (Noordwest Ziekenhuisgroep), oncologie (Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis) en ouderengeneeskunde (Me-doc). Sinds 2023 ben ik werkzaam als huisarts. Wat het huisartsenvak voor mij zo boeiend maakt, is de ongekende diversiteit aan uitdagingen en situaties, zowel op medisch gebied als in het contact met patiënten. Met enthousiasme vervul ik nu mijn rol bij doccs, op de locaties Slotervaart en Amstel III. Mijn toewijding ligt in het streven naar optimale zorg voor mijn patiënten, en ik beschouw de innovatieve benadering van doccs als een waardevol middel om dit doel te bereiken.

 • Amal El Kaddouri

  Mijn naam is Amal El Kaddouri. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. Ik heb vijf jaar ervaring als doktersassistente, eerst in een medisch centrum en daarna in een huisartsenpraktijk. Ik vind het erg leuk om bij doccs te werken, omdat het zo’n moderne praktijk is. Ik zie dat de patiënt hier snel geholpen kan worden en goede zorg krijgt. Bij doccs krijg ik de kans om mijn kennis en ervaring in de praktijk te brengen, en ook verder te leren in mijn vak. Ik heb drie dagen in de week een eigen spreekuur bij doccs en werk daarnaast veel samen met de huisartsen en de front office.

 • Roshnie Mithoe

  Ik ben Roshnie Mithoe, geboren en getogen in Amsterdam en inmiddels 12 jaar werkzaam als doktersassistente. Ik heb veel ervaring opgedaan bij verschillende huisartspraktijken, gezondheidscentra en ziekenhuizen door heel Nederland. Bij doccs werk ik afwisselend op locatie Amstel III en Slotervaart. Doordat patiënten hun medische vragen, herhaalrecepten en afspraken via de app kunnen beheren, kunnen wij hen snel en goed helpen. Daarom werk ik graag bij doccs.

 • Ana Kromodirijo

 • Catriene Smit

  Mijn naam is Catriene en ik werk met veel plezier als POH GGZ op de locatie Slotervaart. Daarnaast heb ik mijn eigen psychologiepraktijk in Haarlem. Je bent welkom bij mij wanneer je vastloopt op persoonlijk vlak en last hebt van problemen zoals angst, overspannenheid, somberheid, onzekerheid of te maken hebt met rouw en verlies. Alles is welkom en ik help je graag verder zodat je weer grip hebt op je probleem en beter in je vel zit!

 • Jasmine Meechan

  Ik ben Jasmine Meechan en ben sinds september 2021 werkzaam bij doccs als medewerker administratie en patiënten service op onze locaties Slotervaart en Amstel III. Ik heb hiervoor grotendeels in het toerisme gewerkt, dus de huisartsenzorg was voor mij dan ook helemaal nieuw. Ik heb in mijn werk altijd met klanten te maken gehad in plaats van met patiënten, maar hierdoor vind ik een stukje service geven altijd wel belangrijk. Doccs is een leuk, jong en moderne praktijk, waar je snel en makkelijk in contact kunt komen met de patiënten door het gebruik van de app.

 • Alice van Wilgenburgh

  Mijn naam is Alice van Wilgenburgh en ik woon samen met mijn man en twee kinderen in Aalsmeer. Ik heb 27 jaar in het toerisme gewerkt en vond het toen tijd om het roer om te gooien. Ik werk sinds 2022 drie dagen bij doccs als medewerker administratie en patiënten service in de front office. Ik werk in de praktijk in Slotervaart en in Amstel III. Doccs is een jong en dynamische organisatie met een leuk en enthousiast team. Binnen mijn functie is geen dag hetzelfde en dat maakt het heel leuk.

 • Sanne Quarles van Ufford

  Ik ben Sanne Quarles van Ufford en woon in Utrecht. Ik werk sinds de start van doccs als manager over de verschillende locaties die we nu hebben. Ik richt mij daarin vooral op IT-zaken, de ontwikkeling van de app, personeelszaken, werkprocessen en inrichting van de praktijken. Naast mijn werk bij doccs ben ik actief bij een voetbalvereniging in het bestuur en op het veld.

  Een werkdag bij doccs is nooit hetzelfde. Elke dag zijn er weer geplande en ongeplande zaken die opgepakt moeten worden. Je bent constant aan het schakelen tussen dingen die prioriteit hebben, of even kunnen wachten. Enige flexibiliteit is daarin handig; dat maakt de dagen leuk en uitdagend! En een gezellig en ambitieus team maakt dat nog beter.

 • Karin Meulenkamp