welkom bij doccs huisartsen

Momenteel gesloten voor nieuwe inschrijvingen.

Deze praktijk is momenteel gesloten voor nieuwe inschrijvingen.

Team doccs tilburg
de toren
Joris van der Togt werkt voor doccs
Joris van der Togt,
huisarts

Na mijn opleiding in Maastricht en Amsterdam sinds 2017 werkzaam als huisarts. Innovaties en het persoonlijk contact met de patiënt moeten naar mijn overtuiging hand in hand gaan. Dat is mede de reden geweest om als huisarts te gaan werken bij doccs.

Paulien van der Aa werkt voor doccs
Paulien van der Aa,
verpleegkundig specialist

Ik ben Paulien van der Aa en werk als verpleegkundig specialist bij doccs. Als verpleegkundig specialist werk ik zelfstandig en dat betekent dat je met veel vragen bij me terecht kunt. Juist dat is ook wat mijn werk zo leuk maakt.

Priscilla Schuil werkt voor doccs
Priscilla Schuil,
huisarts

Ik vind dat iedere patiënt goede zorg verdient. Door de werkwijze bij doccs kan ik mijzelf meer focussen op waar het écht om gaat; goede zorg en meer tijd voor de patiënt. Ik ben gespecialiseerd in duikgeneeskunde en in het verrichten van chirurgische ingrepen.

Nancy Mulders werkt voor doccs
Nancy Mulders,
poh-somatiek

Ik ben Nancy Mulders en ik werk al zo’n 5 jaar als Praktijkverpleegkundige, maar heb een hele brede achtergrond. Ik neem in mijn dagelijkse werk mee dat ik ook lange tijd in het buitenland heb gewerkt en dat ik veel ervaring heb in de kinder- en jeugdpsychiatrie.

Sandra Stofmeel werkt voor doccs
Sandra Stofmeel,
front office

Ik ben Sandra en ik werk sinds februari 2023 als medewerker administratie en patiënten service bij doccs. Ik vind het leuk om patiënten te helpen en bij doccs wordt creatief gekeken naar manieren voor contact tussen huisarts en patiënt, zodat je zo goed en snel mogelijk geholpen wordt.

Ingrid Kolen werkt voor doccs
Ingrid Kolen,
front office

Ik ben Ingrid Kolen en sinds de start van doccs Tilburg de Toren maak ik deel uit van dit fijne team hier. De combinatie van het administratieve en het patiëntencontact past bij mij. Ik help u graag!

Bonnie Coomans werkt voor doccs
Bonnie Coomans,
doktersassistent

Mijn passie ligt in het helpen en zorgen voor andere en ik ben daarom blij om een essentiële schakel te kunnen zijn tussen patiënt en (huis)arts. Ik ben trots om sinds 2023 deel uit te maken van het toegewijde team hier bij doccs.

Annemiek Daas werkt voor doccs
Annemiek Daas,
praktijkmanager

Ik ben Annemiek Daas, praktijkmanager bij doccs huisartsen. Als praktijkmanager ben ik dagelijks bezig met allerlei taken op de achtergrond, zodat al mijn collega's bij doccs zich kunnen richten op de beste patiëntenzorg.

Elke Melieste werkt voor doccs
Elke Melieste,
praktijkmanager

Na 7 jaar gewerkt te hebben als doktersassistente, heb ik de stap gemaakt om achter de schermen bezig te gaan met verschillende werkzaamheden om mijn collega’s te ontzorgen. Bij doccs trek ik deze lijn als praktijkmanager door, zodat mijn collega’s de allerbeste zorg kunnen bieden aan onze patiënten.

Waarom doccs een goede keuze is

 • direct contact met uw doccs huisarts

  Bij doccs heeft u uw eigen huisarts. Via de app kunt u chatten met uw dokter, afspraken inplannen, uw klachten doorgeven en herhaalrecepten aanvragen.

 • altijd binnen 24 uur een afspraak in de praktijk, telefonisch of online

  Voor afspraken kunt u altijd binnen 24 uur terecht. Natuurlijk in de praktijk maar ook online of telefonisch. U kiest wat u wilt en wat u het beste uitkomt.

 • chatten met de dokter

  U kunt op elk moment een chat starten met de praktijk. De dokter of de assistent reageert tijdens openingstijden op uw bericht.

Veelgestelde vragen

 • Heb ik bij doccs een eigen huisarts?

  Ja. elke doccs praktijk werkt met een vast team. Wanneer u een afspraak maakt, kiest u uw eigen doccs huisarts.

 • Wat kost doccs?

  In Nederland kunnen huisartsen alleen direct declareren bij Nederlandse zorgverzekeraars. Bent u helemaal niet verzekerd of heeft u een internationale zorgverzekering? Dan betaalt u bij ons voor uw consult en kunt u het zelf indienen bij uw verzekeraar. U krijgt van ons na betaling een factuur die u kunt gebruiken voor uw declaratie.

  Ook voor contact via de doccs app sturen wij u een factuur. U kunt de betaling dan online regelen, of de factuur voldoen wanneer u binnen korte tijd daarna in de praktijk bent.

  Heeft u wel een Nederlandse zorgverzekering? Dan wordt de zorg door een huisarts betaald door uw zorgverzekeraar, inclusief de dienstverlening van doccs en het gebruik van de doccs app. Afhankelijk van uw zorgvraag, kunnen er wel kosten van uw eigen risico afgaan. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar uw verzekeraar.

 • Welke vragen kan ik stellen via de app?

  doccs is er voor al uw zorgvragen. De doccs app is niet bedoeld voor levensbedreigende situaties of spoedgevallen. Bij levensbedreigende situaties belt u altijd 112.

 • Is de doccs app goed beveiligd?

  Jazeker. Gebruikt u de app, kies dan een 5-cijferige persoonlijke pincode. Die voert u elke keer in als u de app opent, zodat alleen u bij uw gegevens kunt. De chat is beveligd met end-to-end encryptie. Chats worden versleuteld verzonden. Natuurlijk voldoet de doccs app aan alle Nederlandse en Europese eisen die de wet stelt aan het beschermen van persoonsgegevens.

De doccs app

Een zorgvraag stellen

Via de doccs app kunt u uw zorgvragen stellen aan de hand van een korte vragenlijst. Uw huisarts kan uw vragen beantwoorden via de chat of zich optimaal voorbereiden voor een afspraak.

Via de doccs app kunt u uw zorgvragen stellen aan de hand van een korte vragenlijst. Uw huisarts kan uw vragen beantwoorden via de chat of zich optimaal voorbereiden voor een afspraak.

De doccs app

Chatten met de praktijk

Met de chat functie kunt u chatten met de praktijk om snel uw vragen beantwoord te krijgen.

Met de chat functie kunt u chatten met de praktijk om snel uw vragen beantwoord te krijgen.

De doccs app

Afspraak maken

Afspraken maken in de praktijk of voor een video consult doet u via de app.

Afspraken maken in de praktijk of voor een video consult doet u via de app.

De doccs app

Herhaalmedicatie aanvragen

Ook uw medicijnen kunt u aanvragen via de app

Ook uw medicijnen kunt u aanvragen via de app