Praktijkinformatie

Onze doccs praktijk combineert gewone zorg in de praktijk, zoals u gewend bent, met moderne digitale hulpmiddelen. Op die manier maken we het makkelijk om elkaar te bereiken en kleine dingen te regelen. Zo krijgt u de best mogelijke service en maken we samen de zorg toekomstbestendig.

Bereikbaarheid van de praktijk

  • Via de doccs app

Bent u ingeschreven bij doccs? Gebruik dan de handige doccs app om contact te hebben met de huisarts. Via de doccs app kunt u uw zorgvragen stellen aan de hand van een korte vragenlijst. Als het nodig is, plannen wij in overleg met u een afspraak in. Uw huisarts kan zo uw vragen beantwoorden via de chat of zich optimaal voorbereiden voor een afspraak. Ook uw medicijnen kunt u aanvragen via app. Deze kunt u na 2 werkdagen ophalen bij uw apotheek.

NB: Vanwege de toegenomen drukte door nieuwe inschrijvingen kan het langer duren voordat chats beantwoord worden. Wij streven ernaar om u dezelfde dag nog antwoord te geven op uw vraag.

  • Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 12.00 uur en tussen 13:00 en 17:00 uur zijn wij telefonisch bereikbaar op 013 – 207 04 48. Kies voor optie 2 in het keuzemenu om een medewerker te spreken. Tussen 12:00 en 13:00 uur zijn wij uitsluitend voor spoedeisende vragen bereikbaar, via optie 1 van het keuzemenu.

U kunt van 8.00 tot 10.00 uur bellen voor een afspraak dezelfde dag. Belt u na 10.00 uur, dan kan een afspraak op dezelfde dag niet worden gegarandeerd.

Ná 17.00 uur, in de weekenden en met feestdagen, kunt u contact opnemen met de Huisartsenpost Tilburg via 085 – 536 03 00. Als onze praktijk gesloten is, maar u belt ons, wordt u door te kiezen van optie 1 van het keuzemenu direct doorgeschakeld naar de

Informatie over gezondheid en ziekte

Wij willen u wijzen op de website Thuisarts.nl. Dit is een website, gemaakt door huisartsen waar u betrouwbare informatie kunt vinden over uw gezondheid en ziekte. U krijgt hier informatie over wat u zelf kunt doen bij bepaalde klachten en wanneer u contact moet opnemen met de huisarts.

Zorgverzekering

De zorgverzekeringswet bepaalt dat wie in Nederland woont of werkt, verplicht is verzekerd voor zorg. Op deze website wordt e.e.a. uitgelegd over de zorgverzekering. U kunt kiezen in welke taal u de uitleg wilt zien en horen. U kunt kiezen uit Nederlands, Engels of Arabisch.

Heeft u géén Nederlandse zorgverzekering? Dan dient u na elk consult per pin af te rekenen bij de frontoffice. De factuur die u krijgt, kunt u zelf indien bij uw eigen (buitenlandse) zorgverzekering.

Wij attenderen u erop dat als uw zorgvraag via de chat stelt en u heeft geen Nederlandse basiszorgverzekering, er mogelijk kosten in rekening kunnen worden gebracht. U ontvangt dan via de chat een factuur met het verzoeken deze binnen de gestelde termijn te betalen. Ook deze factuur kunt u zelf indienen bij uw eigen (buitenlandse) zorgverzekering.