Praktijkinformatie

Onze doccs praktijk combineert gewone zorg in de praktijk, zoals u gewend bent, met moderne digitale hulpmiddelen. Op die manier maken we het makkelijk om elkaar te bereiken en kleine dingen te regelen. Zo krijgt u de best mogelijke service en maken we samen de zorg toekomstbestendig.

Uw eigen huisarts

In onze huisartsenpraktijk werken we met een vast team. Bij het maken van een afspraak kunt u zelf kiezen met wie u de afspraak wilt. Op werkdagen kunt u altijd als het nodig is binnen 24 uur terecht.

Wij zijn altijd dichtbij

U bent altijd welkom voor een afspraak in de huisartsenpraktijk aan de Franz Lisztstraat. Een afspraak via videobellen kan ook. En als het nodig is, komen wij uiteraard – net als iedere huisarts – bij u thuis.

Bij doccs maken we gebruik van een eigen app. Via deze app kunnen ingeschreven patiënten op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur direct met de praktijk chatten. Wij zullen u een uitnodiging voor de app sturen zodra het team en onze systemen hier klaar voor zijn. Dit zal naar verwachting nog een aantal maanden gaan duren.