Praktijkinformatie

Onze doccs praktijk combineert gewone zorg in de praktijk, zoals u gewend bent, met moderne digitale hulpmiddelen. Op die manier maken we het makkelijk om elkaar te bereiken en kleine dingen te regelen. Zo krijgt u de best mogelijke service en maken we samen de zorg toekomstbestendig.

Uw eigen huisarts

In onze huisartsenpraktijk werken we met een vast team. Bij het maken van een afspraak kunt u zelf kiezen met wie u de afspraak wilt. Op werkdagen kunt u altijd als het nodig is binnen 24 uur terecht.

Wij zijn altijd dichtbij

U bent altijd welkom voor een afspraak in de huisartsenpraktijk aan de Franz Lisztstraat. Een afspraak via videobellen kan ook. En als het nodig is, komen wij uiteraard – net als iedere huisarts – bij u thuis.

Bij doccs maken we gebruik van een eigen app. Via deze app kunnen ingeschreven patiënten op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur direct met de praktijk chatten. Wij zullen u een uitnodiging voor de app sturen zodra het team en onze systemen hier klaar voor zijn. Dit zal naar verwachting nog een aantal maanden gaan duren.

Informatie over kosten

In Nederland kunnen huisartsen alleen direct declareren bij Nederlandse zorgverzekeraars. Bent u helemaal niet verzekerd of heeft u een internationale zorgverzekering? Dan betaalt u bij ons voor uw consult en kunt u het zelf indienen bij uw verzekeraar. U krijgt van ons na betaling een factuur die u kunt gebruiken voor uw declaratie.

Ook voor contact via de doccs app sturen wij u een factuur. U kunt de betaling dan online regelen, of de factuur voldoen wanneer u binnen korte tijd daarna in de praktijk bent.

Heeft u wel een Nederlandse zorgverzekering? Dan wordt de zorg door een huisarts betaald door uw zorgverzekeraar, inclusief de dienstverlening van doccs en het gebruik van de doccs app. Afhankelijk van uw zorgvraag, kunnen er wel kosten van uw eigen risico afgaan. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar uw verzekeraar.