Team
 • Bas Rietveld

  Ik woon met mijn vrouw en drie kinderen in Vlijmen. Na mijn geneeskunde opleiding in Utrecht, ben ik naar het gemoedelijke Brabant verhuisd om hier huisarts te zijn. Het mooie van het huisartsenvak vind ik dat geen enkele dag hetzelfde is en dat je een steun kan zijn voor mensen. Ik denk dat de digitalisering van doccs erin bij kan dragen dat ik meer mensen goed kan helpen, zonder dat het persoonlijk contact daarbij verloren gaat.

  BIG nr. 79924096201

 • Joris van der Togt

  Mijn naam is Joris van der Togt, en ik woon samen met mijn vriendin in Den Bosch.
  Na mijn opleiding in Maastricht en Amsterdam, ben ik sinds 2017 werkzaam als huisarts. Ik heb altijd al interesse gehad in ontwikkelingen in de zorg, waar met name ook de digitale ontwikkelingen steeds belangrijker worden. Ik vind dat innovaties en digitale ontwikkelingen hand in hand moeten gaan met het persoonlijk contact met de patiënt, en dat is onder andere de reden geweest om als huisarts te gaan werken bij doccs; aandacht voor de patiënt, met innovaties om de zorg te verbeteren.

  Joris van der Togt (1985)
  BIG 49916156901
  LinkedIn

 • Paulien van der Aa

  Ik ben Paulien van der Aa en woon samen met mijn man en twee kinderen in Moergestel. Ik werk als verpleegkundig specialist bij doccs, locatie Tilburg de Toren & Heikant.

  Ik heb een aantal jaar als verpleegkundige gewerkt in een hospice en heb hierna de master tot verpleegkundig specialist gevolgd binnen de huisartsenzorg. Als verpleegkundig specialist werk ik zelfstandig en dat betekent dat je met veel vragen bij me terecht kunt. Juist dat is ook wat mijn werk zo leuk maakt. Ik hoop met mijn verpleegkundige achtergrond soms net wat verder te kijken dan enkel de medische vraag en ook aandacht te besteden aan andere zaken die er toe doen. Ik heb veel affiniteit met gynaecologische klachten. Het werken bij doccs zorgt voor een nog laagdrempeliger contact. Hierdoor hoop ik dat mensen me weten te vinden en we samen een band op kunnen bouwen.

 • Leyla Bozdag

  Ik ben Leyla Bozdag en werkzaam in deze praktijk sinds 2011 als doktersassistente. Ik hou mij vooral bezig met de financiële administratie. Mijn werkdagen zijn woensdag tot en met vrijdag.

 • Daisy Wilbers

  Mijn naam is Daisy Wilbers. Ik ben sinds 2008 werkzaam als doktersassistent in Tilburg en doe dit al die jaren met veel plezier. Sinds de start van huisartsenpraktijk doccs Heikant maak ik deel uit van dit team.

 • Tessie Beekmans

  Ik ben Tessie Beekmans, moeder van drie kinderen, getrouwd en woonachtig in Goirle. Sinds 2001 ben ik werkzaam in deze praktijk. Tot 2011 heb ik hier gewerkt als doktersassistente en toen ben ik begonnen met de opleiding praktijkondersteuner. Deze heb ik in 2014 afgerond. Ik hou mij onder andere bezig met de zorg rondom diabetes, astma/COPD, CVRM, hartfalen en ouderenzorg. Mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag.

 • Christel Versantvoort

 • Jolanda Schuurkes

  Ik ben Jolanda Schuurkes, getrouwd en woon in Tilburg. Ik ben een trotse moeder van 2 dochters (en 2 schoonzonen) en trotse oma van 4 kleinkinderen. Ik werk sinds 1985 in de gezondheidszorg. Van huis uit ben ik z-verpleegkundige en heb ik 15 jaar in de zwakzinnigenzorg gewerkt, daarna ben ik b- verpleegkundige geworden en heb ik 19 jaar in de psychiatrie gewerkt. Daarna ben ik opgeleid tot poh-ggz en sinds 4,5 jaar werk ik bij de huisartsen. Ik vind het leuk een schakel in het geheel te zijn. Ik vind het leuk dat doccs vernieuwend werkt en net een andere aanpak heeft. Korte lijnen tussen patiënten en zorgverleners. 

 • Annemiek Daas

  Ik ben Annemiek Daas, praktijkmanager bij doccs huisartsen. Na 19 jaar als ondernemer in de zorg te hebben gewerkt in mijn eigen podotherapiepraktijk, heb ik ervoor gekozen andere medici te gaan ondersteunen in de praktijkvoering. Als praktijkmanager ben ik dagelijks bezig met allerlei taken op de achtergrond, zodat al mijn collega’s bij doccs zich kunnen richten op de beste patiëntenzorg. Ik woon samen met mijn man en twee zonen in Liempde. Naast mijn werk word ik blij van hardlopen en een potje tennis.

 • Elke Melieste

  Ik ben Elke Melieste en ik woon samen met mijn man, zoon en dochter in Son en Breugel. Na 7 jaar gewerkt te hebben als doktersassistente, heb ik de stap gemaakt om achter de schermen bezig te gaan met verschillende werkzaamheden om mijn collega’s te ontzorgen. Bij doccs trek ik deze lijn als praktijkmanager door, zodat mijn collega’s de allerbeste zorg kunnen bieden aan onze patiënten.