Team
 • Joris van der Togt

  Mijn naam is Joris van der Togt, en ik woon samen met mijn vriendin in Den Bosch.
  Na mijn opleiding in Maastricht en Amsterdam, ben ik sinds 2017 werkzaam als huisarts. Ik heb altijd al interesse gehad in ontwikkelingen in de zorg, waar met name ook de digitale ontwikkelingen steeds belangrijker worden. Ik vind dat innovaties en digitale ontwikkelingen hand in hand moeten gaan met het persoonlijk contact met de patiënt, en dat is onder andere de reden geweest om als huisarts te gaan werken bij doccs; aandacht voor de patiënt, met innovaties om de zorg te verbeteren.
  Binnen de huisartsgeneeskunde heb ik speciale aandacht voor neurologie, psychiatrie en het bewegingsapparaat.
  Tot ziens in de praktijk!

  Joris van der Togt (1985)
  BIG 49916156901
  Joris van der Togt | LinkedIn

 • Stijn de Ruijter

  Ik ben Stijn de Ruijter. Ik woon met mijn vrouw en 3 kinderen op de Utrechtse Heuvelrug.Met meer dan 10 jaar ervaring als huisarts in Nederland en in het buitenland heb ik een goed beeld hoe huisartsenzorg nóg beter kan. Persoonlijke aandacht voor de patiënt staat daarbij altijd op nummer één. Daarom kies ik voor doccs. Door innovatief te werken krijg ik meer tijd en aandacht voor u. En daar worden we beiden gelukkiger van!
  Mijn specialisaties in het huisartsen vak zijn het verrichten van chirurgische ingrepen, zoals sterilisaties bij de man en huidchirurgie.

  BIG nr: 39064175701
  Huisarts sinds 2010
  Opgeleid aan de Universiteit van Utrecht
  Linkedin