Team
 • Stijn de Ruijter

  Ik ben Stijn de Ruijter. Ik woon met mijn vrouw en 3 kinderen op de Utrechtse Heuvelrug.Met meer dan 10 jaar ervaring als huisarts in Nederland en in het buitenland heb ik een goed beeld hoe huisartsenzorg nóg beter kan. Persoonlijke aandacht voor de patiënt staat daarbij altijd op nummer één. Daarom kies ik voor doccs. Door innovatief te werken krijg ik meer tijd en aandacht voor u. En daar worden we beiden gelukkiger van!
  Mijn specialisaties in het huisartsen vak zijn het verrichten van chirurgische ingrepen, zoals sterilisaties bij de man en huidchirurgie.

  BIG nr: 39064175701
  Huisarts sinds 2010
  Opgeleid aan de Universiteit van Utrecht
  Linkedin

 • Sanne Klinkhamer

  Mijn naam is Sanne Klinkhamer. Samen met mijn man en drie kinderen woon ik in Utrecht, de stad waar ik ook opgegroeid ben en mijn opleidingen heb gedaan. Al bijna tien jaar werk ik met veel plezier als huisarts. Het is mij met de paplepel ingegoten, want zowel mijn moeder als zus hebben hetzelfde beroep.

  Na de huisartsenopleiding in Utrecht heb ik ook de kaderopleiding urogynaecologie afgerond. Door de werkwijze bij doccs heb ik
  als huisarts meer tijd voor de momenten dat u mij uitgebreider nodig heeft, en kan ik sneller antwoord geven op uw korte simpele vragen.

 • Naomi Cheuk Alam

  Ik ben Naomi Cheuk Alam. Ik woon samen met mijn man en mijn dochter in Utrecht. Mijn opleidingen heb ik gedaan in Rotterdam en in Utrecht. Sinds 2019 ben ik werkzaam als huisarts, het mooiste vak wat er bestaat! Het leukste aan het vak vind ik het contact met de patiënten, iets wat met digitalisering en nieuwe ideeën alleen maar verbeterd kan worden.  Ik kijk er dan ook naar uit om hiermee aan de slag te gaan bij doccs.

  Binnen het vak van huisarts liggen mijn interesses op het gebied van gynaecologie en psychiatrie.

 • Joris van der Togt

  Mijn naam is Joris van der Togt, en ik woon samen met mijn vriendin in Den Bosch.
  Na mijn opleiding in Maastricht en Amsterdam, ben ik sinds 2017 werkzaam als huisarts. Ik heb altijd al interesse gehad in ontwikkelingen in de zorg, waar met name ook de digitale ontwikkelingen steeds belangrijker worden. Ik vind dat innovaties en digitale ontwikkelingen hand in hand moeten gaan met het persoonlijk contact met de patiënt, en dat is onder andere de reden geweest om als huisarts te gaan werken bij doccs; aandacht voor de patiënt, met innovaties om de zorg te verbeteren.

  Joris van der Togt (1985)
  BIG 49916156901
  LinkedIn