Team
 • Stijn de Ruijter

  Ik ben Stijn de Ruijter. Ik woon met mijn vrouw en 3 kinderen op de Utrechtse Heuvelrug.Met meer dan 10 jaar ervaring als huisarts in Nederland en in het buitenland heb ik een goed beeld hoe huisartsenzorg nóg beter kan. Persoonlijke aandacht voor de patiënt staat daarbij altijd op nummer één. Daarom kies ik voor doccs. Door innovatief te werken krijg ik meer tijd en aandacht voor u. En daar worden we beiden gelukkiger van!

  Mijn specialisaties in het huisartsen vak zijn het verrichten van chirurgische ingrepen, zoals sterilisaties bij de man en huidchirurgie.

  BIG nr.: 39064175701

 • Sanne Klinkhamer

  Mijn naam is Sanne Klinkhamer. Samen met mijn man en drie kinderen woon ik in Utrecht, de stad waar ik ook opgegroeid ben en mijn opleidingen heb gedaan. Al bijna tien jaar werk ik met veel plezier als huisarts. Het is mij met de paplepel ingegoten, want zowel mijn moeder als zus hebben hetzelfde beroep.

  Na de huisartsenopleiding in Utrecht heb ik ook de kaderopleiding urogynaecologie afgerond. Door de werkwijze bij doccs heb ik als huisarts meer tijd voor de momenten dat u mij uitgebreider nodig heeft, en kan ik sneller antwoord geven op uw korte simpele vragen.

  BIG nr.: 19066098801

 • Naomi Cheuk Alam

  Ik ben Naomi Cheuk Alam. Ik woon samen met mijn man en mijn dochter in Utrecht. Mijn opleidingen heb ik gedaan in Rotterdam en in Utrecht. Sinds 2019 ben ik werkzaam als huisarts, het mooiste vak wat er bestaat! Het leukste aan het vak vind ik het contact met de patiënten, iets wat met digitalisering en nieuwe ideeën alleen maar verbeterd kan worden.  Ik kijk er dan ook naar uit om hiermee aan de slag te gaan bij doccs.

  Binnen het vak van huisarts liggen mijn interesses op het gebied van gynaecologie en psychiatrie.

  BIG nr.: 79919027201

 • Karin Kluijtmans

 • Anita Holweg

  Ik ben Anita Holweg en werk sinds begin 2023 bij doccs als POH-GGZ. Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest binnen de GGZ, verslavingszorg en als gezins-/relatietherapeut binnen de jeugdzorg, is de POH-GGZ functie, welke ik ook alweer zo’n 8 jaar vervul, bij uitstek een heel boeiende aanvulling op mijn werkervaring.

  Om samen met patiënten de hulpvraag duidelijk te krijgen en het onderscheidt te kunnen maken tussen psychiatrische problematiek en/of psycho-sociale problematiek, is een belangrijk onderdeel van mijn gesprekken om de juiste hulp te vinden.

  Het is ontzettend leuk om bij doccs te werken: een zeer enthousiast team wat onderzoekend en vernieuwend de huisartsenpraktijk vorm probeert te geven. Toekomstgericht, met een combinatie van het goed inzetten van digitale hulpmiddelen en bouwen aan een goede relatie met patiënten.

 • Maja ten Voorde

  Mijn naam is Maja ten Voorde. Ik werk sinds september 2021 als medewerker administratie en patiënten service bij doccs. Voordat ik bij doccs kwam werken, heb ik langere tijd in een medisch centrum met vijf huisartsenpraktijken gewerkt. Ook daar deed ik patiëntenadministratie en een stuk financiële administratie. Ik ben bij doccs komen werken, omdat ik de digitale ontwikkeling in de huisartsenzorg interessant vind en daar is de app een mooi voorbeeld van.

 • Marlies Zwemmer

  Ik ben Marlies en sinds november 2022 maak ik deel uit van het leuke team in Utrecht. Na aantal jaren in het ziekenhuis gewerkt te hebben, wilde ik een overstap maken naar een kleinschalige en persoonlijke werkplek met een echt team-gevoel. Dat proberen we ook uit te stralen naar de patiënten. Juist dat maakt het werken bij doccs zo leuk. De front-office heet u van harte welkom!

 • Sanne Quarles van Ufford

  Ik ben Sanne Quarles van Ufford en woon in Utrecht. Ik werk sinds de start van doccs als manager over de verschillende locaties die we nu hebben. Ik richt mij daarin vooral op IT-zaken, de ontwikkeling van de app, personeelszaken, werkprocessen en inrichting van de praktijken. Naast mijn werk bij doccs ben ik actief bij een voetbalvereniging in het bestuur en op het veld.

  Een werkdag bij doccs is nooit hetzelfde. Elke dag zijn er weer geplande en ongeplande zaken die opgepakt moeten worden. Je bent constant aan het schakelen tussen dingen die prioriteit hebben, of even kunnen wachten. Enige flexibiliteit is daarin handig; dat maakt de dagen leuk en uitdagend! En een gezellig en ambitieus team maakt dat nog beter.

 • Karin Meulenkamp