Praktijkinformatie

Onze doccs praktijk combineert gewone zorg in de praktijk, zoals u gewend bent, met moderne digitale hulpmiddelen. Zo maken we het ook makkelijk om elkaar te bereiken en kleine dingen te regelen. Zo krijgt u de best mogelijke service en maken we samen de zorg toekomstbestendig. Daarom kiezen wij voor de aanpak van doccs.

Uw eigen huisarts

In onze huisartsenpraktijk werken we met een vast team. Bij het maken van een afspraak kunt u zelf kiezen met wie u de afspraak wilt. Op werkdagen kunt u altijd binnen 24 uur terecht – vaak nog dezelfde dag.

Wij zijn altijd dichtbij

Op werkdagen kunt u tussen 8 uur en 17 uur met ons chatten via de doccs app. Afspraken maken of een chat starten kan 24 uur per dag met de app. Voor afspraken komen wij – net als iedere huisarts – bij u thuis als het niet anders kan. Afspraken kunnen ook telefonisch of door videobellen. Natuurlijk bent u ook altijd welkom in de praktijk aan de Groenmarktstraat. Het is maar 6 minuten fietsen naar onze praktijk vanaf de Kanaalstraat, de Mariaplaats of de Rijnlaan.

Informatie over kosten

In Nederland kunnen huisartsen alleen direct declareren bij Nederlandse zorgverzekeraars. Bent u helemaal niet verzekerd of heeft u een internationale zorgverzekering? Dan betaalt u bij ons voor uw consult en kunt u het zelf indienen bij uw verzekeraar. U krijgt van ons na betaling een factuur die u kunt gebruiken voor uw declaratie.

Ook voor contact via de doccs app sturen wij u een factuur. U kunt de betaling dan online regelen, of de factuur voldoen wanneer u binnen korte tijd daarna in de praktijk bent.

Heeft u wel een Nederlandse zorgverzekering? Dan wordt de zorg door een huisarts betaald door uw zorgverzekeraar, inclusief de dienstverlening van doccs en het gebruik van de doccs app. Afhankelijk van uw zorgvraag, kunnen er wel kosten van uw eigen risico afgaan. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar uw verzekeraar.