Praktijkinformatie

 

Onze doccs praktijk combineert gewone zorg in de praktijk, zoals u gewend bent, met moderne digitale hulpmiddelen. Zo maken we het ook makkelijk om elkaar te bereiken en kleine dingen te regelen. Zo krijgt u de best mogelijke service en maken we samen de zorg toekomstbestendig. Daarom kiezen wij voor de aanpak van doccs.

Uw eigen huisarts

In onze huisartsenpraktijk werken we met een vast team. Bij het maken van een afspraak kunt u zelf kiezen met wie u de afspraak wilt. Op werkdagen kunt u altijd binnen 24 uur terecht – vaak nog dezelfde dag.

Wij zijn altijd dichtbij

Op werkdagen kunt u tussen 8 uur en 17 uur met ons chatten via de doccs app. Afspraken maken of een chat starten kan 24 uur per dag met de app. Voor afspraken komen wij – net als iedere huisarts – bij u thuis als het niet anders kan. Afspraken kunnen ook telefonisch of door videobellen. Natuurlijk bent u ook altijd welkom in de praktijk aan de Groenmarktstraat. Het is maar 6 minuten fietsen naar onze praktijk vanaf de Kanaalstraat, de Mariaplaats of de Rijnlaan.

Als u wilt, bent u van harte welkom voor een kennismakingsgesprek

Graag nodigen wij u uit om kennis te maken. We maken graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Meteen inschrijven kan natuurlijk ook. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op via 030 200 67 03.