Inschrijf­formulier

Tijdelijke inschrijfstop

Wegens de vele nieuwe inschrijvingen voor onze praktijk in Amsterdam Slotervaart, heeft deze praktijk een tijdelijke patiëntenstop. Wij schrijven momenteel geen nieuwe patiënten in, om zo voldoende zorg en aandacht te kunnen besteden aan onze ingeschreven patiënten.

U kunt het formulier invullen en dan komt u op een wachtlijst. Zodra wij weer nieuwe patiënten kunnen toelaten, nemen wij hierover contact met u op.

Tot die tijd kunnen wij u niet helpen met uw zorgvragen en vragen wij u om bij klachten contact op te nemen met uw huidige huisarts.

Start inschrijving
 • Voor de beste service vragen we u soms om even te wachten

  Als u zich bij ons inschrijft, worden we natuurlijk het liefst nog dezelfde dag uw huisarts. Maar als er veel inschrijvingen in korte tijd zijn, dan komt u eerst even op de wachtlijst. We schrijven nieuwe patiënten in stappen in. Daarmee kunnen we de goede service garanderen waar we trots op zijn. U bent ingeschreven als u van ons daar een bevestiging van ontvangt. Ga tot die tijd naar uw huidige huisarts.

 • 1. Inschrijvingen

 • Roepnaam Achternaam Geboortedatum Actions
       
  Geen inschrijvingen opgegeven

  Maximum number of inschrijvingen reached.

 • 2. adresgegevens

 • 3. Akkoord gegevensverwerking

  Om uw inschrijving te kunnen verwerken, moet akkoord worden gegeven op gegevensverwerking door doccs. Voor meer informatie over gegevensverwerking verwijzen wij u graag naar onze Privacy policy. De doccs app is onderdeel van uw inschrijving bij onze huisartsenpraktijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.