welkom bij doccs huisartsen

altijd uw huisarts bij de hand
Vincent van Vugt werkt voor doccs
Vincent van Vugt,
huisarts

Mijn naam is Vincent van Vugt. Ik ben blij te mogen werken als huisarts in Nieuw-West, de mooie wijk waar ik zeven jaar heb gewoond. Als huisarts lever ik persoonlijke zorg, met aandacht voor uw specifieke wensen en omstandigheden. Ik handel daarbij volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.

Maike Olsman werkt voor doccs
Maike Olsman,
huisarts

Na enkele jaren ervaring op te hebben gedaan in onder andere het ziekenhuis, werk ik nu met veel plezier als huisarts. Ik vind het belangrijk om zorg op maat te leveren waarin u zich op uw gemak en gehoord voelt. De manier van werken bij doccs creëert laagdrempelig contact en voldoende tijd voor u.

Michel de Wit werkt voor doccs
Michel de Wit,
huisarts

Mijn naam is Michel de Wit en ik woon samen met mijn partner in Utrecht. Na enkele jaren in het ziekenhuis te hebben gewerkt op de afdelingen cardiologie en klinische geriatrie heb ik uiteindelijk de keuze gemaakt voor het huisartsenvak. doccs zorgt er door haar vernieuwende manier van werken voor dat u snel geholpen bent wanneer het kan en er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht voor u wanneer dat nodig is.

Stijn de Ruijter werkt voor doccs
Stijn de Ruijter,
huisarts

Huisarts sinds 2010 en opgeleid aan de Universiteit Utrecht. Persoonlijke aandacht voor de patiënt staat voor mij altijd op nummer één. Daarom kies ik voor doccs. Door innovatief te werken krijg ik meer tijd en aandacht voor u.

Waarom doccs een goede keuze is

 • direct contact met uw doccs huisarts

  Bij doccs heeft u uw eigen huisarts. Via de app kunt u chatten met uw dokter, afspraken inplannen, uw klachten doorgeven en herhaalrecepten aanvragen.

 • altijd binnen 24 uur een afspraak in de praktijk, telefonisch of online

  Voor afspraken kunt u altijd binnen 24 uur terecht. Natuurlijk in de praktijk maar ook online of telefonisch. U kiest wat u wilt en wat u het beste uitkomt.

 • chatten met de dokter, ook ’s-avonds

  U kunt op elk moment een chat starten met de praktijk. De dokter of de assistent reageert op werkdagen tussen 08:00 's-ochtends en 21:00 's-avonds op uw bericht.

Dit zeggen doccs gebruikers

"Supergoed dat ze de app met de praktijk combineren. Een huisarts met iets extra's."

Een erg eigentijdse praktijk, fijn dat ik direct kan chatten met 1 van de artsen. Ze reageerden snel op mijn vraag, stelden zich erg hulpvaardig op en handelden erg to the point.
Sander O.
Sander O.
18:21 01 Aug 22
Super efficient and helpful people. Definitely the best huisarts I've had in the last 11 years.
Isihan P.
Isihan P.
17:39 26 Jul 22
Ben overgestapt van mijn oude huisarts na heel veel frustratie. Ik heb alleen maar positieve ervaringen gehad met de huisartsen van deze praktijk. Ze nemen de tijd voor je! Je kunt vooraf je klachten uitleggen, zodat je het tijdens de afspraak niet nog een keer hoeft uit te leggen. Ze komen met oplossen samen met de patiënt en nemen je serieus.
Melisje
Melisje
09:40 22 Jul 22
Moest erg lang wachten op het bloedprikken bij Saltro (naast de praktijk). Omdat ik geen gehoor kreeg van Saltro, heeft de praktijkmedewerkster mij erg vriendelijk geholpen.
Eveline van 't S.
Eveline van 't S.
10:50 15 Jul 22
Een huisarts die je kunt appen! Hier wacht ik al mijn hele leven op. Contact gaat zeer gemakkelijk en afspraak maken (als het nodig is) gaat ook snel. Niets te klagen.
Jeroen van der Z.
Jeroen van der Z.
21:11 13 Apr 22
Blijf vervelende marketing van ze krijgen, erg irritant en niet eens mijn huisarts
Laurens -
Laurens -
16:34 25 Mar 22
Super nice!The doctor was very good 👍🏽 quick and easy!They have an app that makes everything easier and I think it’s a great idea.
Tarek H.
Tarek H.
10:12 24 Jan 22
Very happy as I was getting very frustrated with previous GPs, finally doctors that truly care for the patients, not rushing and looking beyond a paracetamol! The supporting staff also great! Please keep this level of service as you are making a difference
Paulo R.
Paulo R.
23:42 02 Dec 21
Moderne doch sfeervol ingerichte huisartsenpraktijk met bekwaam en bovenal vriendelijk personeel. Zelf erg tevreden met snelle respons- en behandeltijden maar ook mijn vriendin is zeer te spreken over de snelle en juiste afhandeling van haar eczeemklachten: volledig digitaal afgehandeld, scheelt weer onnodig bezoek.Digitale zorg waar mogelijk, fysiek waar nodig, zoals het moet!
Mart S.
Mart S.
08:57 09 Nov 21
I went in for a long term problem I've had and got the best possible help. I'm an expact and communicate in English so this practice is great! There is no language barrier, their app is extremely good an convenient and easy to use. I went in for my first appointment and had complete trust in them and felt like I was in good hands. I no longer will avoid going to the doctor's but feel like I will be happy to trust them with any health issues.
Tia M.
Tia M.
12:06 21 Sep 21
Net mijn eerste afspraak gehad bij dr. Davids. Erg prettig, lekker snel, luistert en denkt mee. Na mijn vorige huisarts is doccs absoluut een aanrader! Fijne praktijk.
Cindy L
Cindy L
14:35 30 Jul 21
Erg fijne en vriendelijke huisartsenpraktijk. De communicatie in de app verloopt heel gemakkelijk. Ben erg blij dat er eindelijk een moderne huisarts bestaat waar je mee kan chatten en via de app een afspraak kan maken.
Lisa K.
Lisa K.
10:13 27 Jul 21
Vriendelijke arts die goed naar jou luisteert. Hij zoekt de beste optie voor jou als patiënt. Afspraken kunnen physiek of via de App (moderne systeem), efficiënter dan andere praktijken! Heel tevreden.
Natalia Catala M.
Natalia Catala M.
05:57 16 Jun 21
Fantastic to see a modern tech smart practice. Quality of care received so far is also excellent.
Lee M.
Lee M.
10:38 08 Jun 21
Momenteel alleen contact gehad via de applicatie, maar ben er erg tevreden mee. Die vragen waarvoor ik normaal gesproken niet helemaal naar de huisarts wil gaan, kan ik in de App vragen. Ik word serieus genomen, hoe klein mijn vragen ook zijn, en dat is erg fijn!
Miriam S.
Miriam S.
08:47 18 May 21
Erg behulpzame en vriendelijke artsen in een modern pand centraal in Utrecht. De communicatie (versleuteld) verloopt vlot via de Doccs applicatie waarin de huisartsen snel reageren op vragen, te maken afspraken en onderlinge chats over een te behandelen onderwerp. Het is een huisartsenpraktijk anno 2021 zonder de stoffigheid.
Max L.
Max L.
15:19 10 Mar 21
js_loader

Veelgestelde vragen

 • Heb ik bij doccs een eigen huisarts?

  Ja. doccs Utrecht Veilinghaven werkt met een vast team. Wanneer u een afspraak maakt, kiest u uw eigen doccs huisarts.

 • Welke vragen kan ik stellen via de app?

  doccs is er voor al uw zorgvragen. De doccs app is niet bedoeld voor levensbedreigende situaties of spoedgevallen. Bij levensbedreigende situaties belt u 112. In spoedgevallen belt u de doccs huisarts aan de Groenmarktstraat: 030-2006703. In spoedgevallen buiten de openingstijden van de praktijk belt u de Huisartsenpost Utrecht 088 – 130 96 70 (Diakonessenhuis Utrecht).

 • Wat kost doccs?

  Huisartsenzorg wordt in Nederland betaald door uw zorgverzekeraar. Inclusief de dienstverlening van doccs en het gebruik van de doccs app. doccs kost u dus niets extra’s.

 • Is doccs goed beveiligd?

  Jazeker. Gebruikt u de app, kies dan een 5-cijferige persoonlijke pincode. Die voert u elke keer in als u de app opent, zodat alleen u bij uw gegevens kunt. De chat is beveligd met end-to-end encryptie. Chats worden versleuteld verzonden. Natuurlijk voldoet de doccs app aan alle Nederlandse en Europese eisen die de wet stelt aan het beschermen van persoonsgegevens.

 • Wie zijn de mensen achter doccs?

  doccs is een initiatief van Jan de Bruijn, Stijn de Ruijter en Merijn Stouten. In eerdere rollen in de afgelopen 15 jaar als marketeer bij een zorgverzekeraar, huisarts en strategieconsultant in de zorg hebben Jan, Stijn en Merijn gezien dat er heel veel goed gaat in de zorg in Nederland maar dat er ook dingen slimmer en anders kunnen. Om dit te realiseren richtten zij doccs op. doccs b.v. is ingeschreven bij de KvK te Utrecht onder nummer KVK76359808.

De doccs app

Een zorgvraag stellen

Via de doccs app kunt u uw zorgvragen stellen aan de hand van een korte vragenlijst. Uw huisarts kan uw vragen beantwoorden via de chat of zich optimaal voorbereiden voor een afspraak.

Via de doccs app kunt u uw zorgvragen stellen aan de hand van een korte vragenlijst. Uw huisarts kan uw vragen beantwoorden via de chat of zich optimaal voorbereiden voor een afspraak.

De doccs app

Chatten met de praktijk

Met de chat functie kunt u chatten met de praktijk om snel uw vragen beantwoord te krijgen.

Met de chat functie kunt u chatten met de praktijk om snel uw vragen beantwoord te krijgen.

De doccs app

Afspraak maken

Afspraken maken in de praktijk of voor een video consult doet u via de app.

Afspraken maken in de praktijk of voor een video consult doet u via de app.

De doccs app

Herhaalmedicatie aanvragen

Ook uw medicijnen kunt u aanvragen via de app

Ook uw medicijnen kunt u aanvragen via de app