Team
 • Joris van der Togt

  Mijn naam is Joris van der Togt, en ik woon samen met mijn vriendin in Den Bosch.
  Na mijn opleiding in Maastricht en Amsterdam, ben ik sinds 2017 werkzaam als huisarts. Ik heb altijd al interesse gehad in ontwikkelingen in de zorg, waar met name ook de digitale ontwikkelingen steeds belangrijker worden. Ik vind dat innovaties en digitale ontwikkelingen hand in hand moeten gaan met het persoonlijk contact met de patiënt, en dat is onder andere de reden geweest om als huisarts te gaan werken bij doccs; aandacht voor de patiënt, met innovaties om de zorg te verbeteren.

  Joris van der Togt (1985)
  BIG 49916156901
  LinkedIn

 • Paulien van der Aa

  Ik ben Paulien van der Aa en woon samen met mijn man en twee kinderen in Moergestel. Ik werk als verpleegkundig specialist bij doccs, locatie Tilburg de Toren & Heikant.

  Ik heb een aantal jaar als verpleegkundige gewerkt in een hospice en heb hierna de master tot verpleegkundig specialist gevolgd binnen de huisartsenzorg. Als verpleegkundig specialist werk ik zelfstandig en dat betekent dat je met veel vragen bij me terecht kunt. Juist dat is ook wat mijn werk zo leuk maakt. Ik hoop met mijn verpleegkundige achtergrond soms net wat verder te kijken dan enkel de medische vraag en ook aandacht te besteden aan andere zaken die er toe doen. Ik heb veel affiniteit met gynaecologische klachten. Het werken bij doccs zorgt voor een nog laagdrempeliger contact. Hierdoor hoop ik dat mensen me weten te vinden en we samen een band op kunnen bouwen.

 • Chantalle Burgers

  Ik ben Chantalle Burgers, met mijn man en drie zonen woon ik in de buurt van Den Bosch.

  Als huisarts vind ik het belangrijk bij te dragen aan het optimale welzijn van de ander. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, heb ik me naast het huisartsenvak geschoold in de leefstijlgeneeskunde.

  Binnen doccs verzorg ik gewone huisartsenspreekuren en speciale leefstijlspreekuren. Binnen deze leefstijlspreekuren kijken we onder andere naar stress, beweging, zingeving, slaap en voeding, met als doel om jouw vitaliteit en welzijn te vergroten.

  BIG nr.: 09914691101

 • Nancy Mulders

  Ik ben Nancy Mulders, geboren in 1986, moeder van 2 kinderen, getrouwd en woonachtig in Tilburg. In 2007 ben ik afgestudeerd als HBO-verpleegkundige en in 2017 als Praktijkverpleegkundige in de huisartsenpraktijk.

  Ik werk al zo’n 5 jaar als Praktijkverpleegkundige, maar heb een hele brede achtergrond. Ik neem in mijn dagelijkse werk mee dat ik ook lange tijd in het buitenland heb gewerkt en dat ik veel ervaring heb in de kinder- en jeugdpsychiatrie.

  In mijn werk krijg ik energie van innovatie, zoals bijvoorbeeld de intrede die leefstijl(bevordering) aan het maken is binnen de huisartsenzorg. Ik heb zin om samen met de collega’s van doccs een hecht, fris en gedreven team neer te zetten, want dan kun je samen goede patiëntenzorg bieden.

 • Sandra Stofmeel

  Ik ben Sandra en ik werk sinds februari 2023 als medewerker administratie en patiënten service bij doccs. Ik maak deel uit van het leuke team in Tilburg de Toren. Hiervoor heb ik een aantal jaren op de afdeling inkoop van een groot bouwbedrijf gewerkt. Na een aantal jaar wilde ik mijn administratieve vaardigheden meer gaan combineren met persoonlijker contact, in een kleiner team. Ik heb voor doccs gekozen, omdat ik het leuk vind om patiënten te helpen en omdat hier creatief wordt gekeken naar manieren voor contact tussen huisarts en patiënt, zodat je zo goed en snel mogelijk geholpen wordt. Daar draag ik graag aan bij!

 • Ingrid Kolen

  Ik ben Ingrid Kolen en sinds de start van doccs Tilburg de Toren maak ik deel uit van dit fijne team hier. Na jaren in de verzekeringen gewerkt te hebben, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging met meer persoonlijk contact. De combinatie van het administratieve en het patiëntencontact past bij mij. Ik help u graag!

 • Annemiek Daas

  Ik ben Annemiek Daas, praktijkmanager bij doccs huisartsen. Na 19 jaar als ondernemer in de zorg te hebben gewerkt in mijn eigen podotherapiepraktijk, heb ik ervoor gekozen andere medici te gaan ondersteunen in de praktijkvoering. Als praktijkmanager ben ik dagelijks bezig met allerlei taken op de achtergrond, zodat al mijn collega’s bij doccs zich kunnen richten op de beste patiëntenzorg. Ik woon samen met mijn man en twee zonen in Liempde. Naast mijn werk word ik blij van hardlopen en een potje tennis.

 • Ellis Timmermans

  Ik ben Ellis Timmermans. Samen met mijn man woon ik aan de rand van het centrum in Breda. Wij hebben vijf kinderen: drie dochters en twee zonen.

  Mijn eerste kennismaking met de zorg was in 2009. Ik heb mogen werken in de geestelijke gezondheidszorg, revalidatiezorg, ouderenzorg, clientondersteuning en in een ziekenhuis. De huisartsenzorg is nieuw voor mij. Voor de praktijken Tilburg De Toren en Heikant ben ik werkzaam als praktijkmanager. Mijn voornaamste taak is zorgen dat al mijn collega’s in de praktijk zich zo goed mogelijk kunnen richten op de beste patiëntenzorg.